#VALUE! (Google Translate internal error.)

<Х1> Шта је уста за косу?

<п> Израз “ушће косе” је популаран израз који се користи за позивање особи која много говори, без размишљања о последицама његових речи. Уобичајено је чути да неко каже “тако -и -Да ли има уста косе” када се та особа познаје превише, често без филтра или разматрања осећања других.

<Х2> Порекло експресије

<П> Тачно порекло израза “Ушће косе” није јасно, али верује се да се појавио у Бразилу, користи се углавном у североисточној регији земље. Израз се односи на идеју да особа која пуно говори има толико косе у устима да не може да контролише оно што каже.

<Х3> Карактеристике особе са устима -моутх

<п> Особа са устима косе обично се истиче за његову вербију, односно да тенденција говори нон-стоп и без размишљања о последицама. Ови људи обично импулсивни и не мере речи, које могу створити сукобе и неспоразуме у њиховим личним и професионалним односима.

<п> Поред тога, особа са устима – уморна се може посматрати као индискрета јер нема филтера приликом дељења личних или поверљивих информација. Такође се могу сматрати незгодним, јер не поштују границе других и не схватају када се сметају.

<стронг> Пример употребе израза:

<п> Јохн се зна да се заустави. Увек каже све што мисли, без обзира на осећања других. То се завршава стварањем многих сукоба у њиховим односима.

<О ол>
<ЛИ> Јоао
<ЛИ> Боца де Пело
<ЛИ> Сукоби

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх>
<Хх> Значи


<тди>
<Тр>
<ТД> Боца де Пело
<ТД> Особа која пуно говори, без размишљања о последицама

<Тр>
<ТД> Вербард
<ТД> Тенденција да говори нонстоп

<Тр>
<ТД> Неугласно
<ТД> Особа која не поштује границе других


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк">