О’Хат је добар за мрље за псе

<Х1> Шта је добро за псеће мрље?

<п> Шести су кожна болест коју узрокују гриње које утичу на људе и животиње, укључујући псе. То је непријатно и неугодно стање за животињу, изазивајући интензивно свраб, губитак косе и ране на кожи.

<Х2> Врсте мрље код паса

<п> Постоје различите врсте крастила које могу утицати на псе, бити најчешће:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Саркоптички презента: Изазван гриња Сарцоптес Сцабиеи, је врло заразна и може се пренијети другим животињама и људима.
<ЛИ> <стронг> Демодхециц Сцабиес: Изазване гриња Демодек Цанис, чешће је у штенадима и псима са ослабљеним имунолошким системом.
<ЛИ> <стронг> Отодециц Сцабиес: Изазвани од отодектима Цинотис Мите, углавном утиче на псеће уши.

<Х2> Лечење паса

<п> Лечење паса који третира треба да обавља ветеринар који ће проценити врсту краста и прописати правилно лечење. Генерално, лечење укључује употребу локалних лекова као што су масти и шампони и оралне лекове за контролу инфестације гриња.

<п> Поред лечења лекова, важно је да окружење чисто и санизује, оперите псе и деке пса редовно и избегавате контакт са другим зараженим животињама.

<Х3> Превенција паса Сарна

<п> Да бисте спречили мрље у пасама, важно је одржавати хигијену животиње до данас, редовне купалишта са производима погодним за псе, држите окружење чистом и избегавајте контакт са зараженим животињама.

<п> Такође се препоручује одржавањем имунолошког система пса, нудећи уравнотежену и адекватну исхрану за пасмину и старост животиње, као и да би се активирала и да би се активирала вакцинација до данас.

<Х2> Закључак

<п> Крштања код паса је кожна болест која може изазвати нелагоду и иритацију за животињу. Одговарајући третман треба да обавља ветеринар који ће прописати лекове потребне за контролу инфестације гриња. Поред тога, превенција је пресудна за избегавање крастила код паса, одржавајући хигијену животиње и избегавање контакта са зараженим животињама.