О’ХУ и Ере

<Х1> Шта је Ере?

<п> Ере је израз који се користи за упућивање на птицу птичје од породице Ацципитридае, познат и као прави орао. Ова врста птице позната је по својој величини и лепоти, сматрајући се једном од највећих птица плена на свету.

<Х2> Ере карактеристике

<п> Ере има крила крила која може достићи више од 2 метра, што га чини одличним предатором. Његова шљива је обично тамно смеђа, са неким белим перјем на глави и врату. Поред тога, њихове канџе су изузетно оштре и моћне, омогућавајући му да лако ухвати свој плен.

<Х3> Ере Феед

<п> Ере је месождера грабежљивца, храњење углавном малим сисарима као што су зечеви и зечеви, као и птице и гмизавци. Лови свој плен који лети на високим висинама и спушта се великом брзином да их ухвати.

<Х2> Ере Хабитат

<п> Ере је птица која се може наћи у различитим регионима света, укључујући Северну Америку, Европу, Азију и Африку. Преферира отворене станишта, као што су планине, равнице и шуме, где може да нађе у обиље.

<Х3> Ере конзервација

<п> Упркос томе да је импресивна врста, у неким регионима прети укидају у неким регионима због уништења свог природног станишта и илегалног лова. Различите организације и пројекти очувања раде на заштити ове врсте и осигурати њихов опстанак.

<Х2> Раднице о Ере

<О ол>
<ЛИ> Ере је познат по својој визији, може да види плен на великим даљинама.
<ЛИ> Ова птица се сматра симболом снаге и снаге у различитим културама широм света.
<ЛИ> Ере је у стању да лети на великим брзинама, достижући преко 150 км / х у својим зарони.

<Х2> Закључак

<п> Ере је импресивна пленска птица, позната по својим величинама и ловним вештинама. Упркос изазовима са којима се суочавају, важно је вреднује и штитити ову врсту како би се осигурало његово очување и одржавање равнотеже екосистема на којима се насељава.