Шта да разговарамо о првом састанку

<Х1> Шта да кажете о првом састанку?

<п> Ако ћете ускоро имати свој први састанак са неким посебним, природно је да се питате шта да кажете да направите добар утисак. Уосталом, разговор је важан део стварања везе и боље упознати другу особу. На овом блогу ћемо вам дати неке савете о занимљивим субјектима да се позабавите током првог састанка.

<Х2> 1. Обични интереси

<п> Одличан начин за започињање разговора је да сазнате шта су заједнички интереси међу вама. Питајте о хобијима, филмовима, књигама, спорту или било којем другом субјекту који могу да створи размену искустава и мишљења. Ово ће вам помоћи да створи опуштено расположење и покаже да сте заинтересовани да упознате особу изван површног.

<Х2> 2 Путовање

<п> Путовања су увек занимљива тема и могу дати добре приче. Питајте о местима које сте посетили, ако имате било какву одредиште из снова, или ако желите да истражите нове културе. Такође поделите сопствена искуства и авантуре. Ова размена искустава може се много открити о личности и вредностима сваке.

<Х2> 3. Планови за будућност

<п> Говори о будућим плановима може бити начин да сазнате да ли имате поравнате циљеве и вредности. Питајте снове и циљеве особе, ако имају на уму било који пројекат или ако тражите лично испуњење. Такође делите своје сопствене планове и амбиције. Овај разговор може открити ако имате дугорочну компатибилност.

<Х2> 4. Смешна искуства

<П> Причање смешних прича је одличан начин да се пробије лед и створи опуштено расположење. Питајте да ли имате било какву смешну причу да поделите и спремни су да такође кажете своје. Смех заједно је начин да се створи веза и покаже да имате смисао за хумор.

<Х2> 5 Струјености

<П> Говори о тренутним вестима и догађајима може бити начин да се покаже да сте прилагођени и заинтересовани за свет око вас. Питајте да ли сте недавно прочитали било коју занимљиву вести или ако имате било какав предмет који вам узбуђује интересовање. Будите спремни да поделите и своје мишљење и гледиште.

<Х3> Закључак

<п> Први датум може бити тренутак нервозе и очекивања, али такође је прилика да се неко упозна са неким посебним. Не заборавите да сте аутентични, пажљиво слушајте и покажите истинско интересовање за другу особу. Уз ове предмете савети да се позабавите, бићете спремни да имате занимљив разговор и створите праву везу. Срећно!