Шта добро

<Х1> Шта радите добро?

<п> Када помислимо на добре ствари, природно је да наш ум идемо на срећне тренутке, позитивна искуства и драги људи. Али оно што заиста добро може варирати од особе до особе, након свега, свака има своје поставке и вредности.

<Х2> Позитивна искуства

Једна од ствари које је добро је позитивна искуства која живимо. То може бити породично путовање, незаборавно путовање, састанак са пријатељима или чак тренутка мира и спокоја код куће. Ова искуства доносе нам радост, срећу и дозволимо нам да створимо посебне успомене.

<Х2> Драги људи

<п> Не можемо порећи да људи које волимо и ко нас воле и добро у нашем животу. Имати некога да подели тренутке, одушка, смеје се и плаче је вредна је и доноси нам удобност и срећу. Било да је то породица, пријатељи или љубавни партнер, драги људи су од суштини суштински за наше добробит.

<Х2> Лично достигнуће

<П> да би се постигло наши циљеви и осећали се да је такође добро. То може бити освојити посао из снова, завршити курс, научити нешто ново, превазићи изазов или чак и извести хоби. Осјећај постигнућа и личног задовољства награђује и чини да се осећамо добро.

<Х2> Доприноси добробити других

<п> Још једна добра ствар је да будете у могућности да допринесе добробити других. Да ли је кроз гест љубазности, помоћ у тешким временима или чак кроз волонтерски рад, чинити добро за друге, доноси нам осећај захвалности и сврхе.

<Х2> Самопоуздање и само-скада

<п> Улагање у самопоуздање и само-сортирање такође чини добро. Познавајући се боље, разумевање својих емоција, граница и потреба је пресудно да живимо пунији и срећнији живот. Поред тога, брига о себи, да ли је здравом исхраном, вежбањем, тренуцима опуштања или хобија, од суштинског је значаја за добробит.

<Х3> Закључак

<п> Оно што је добро може варирати од особе до особе, али опћенито, позитивна искуства, вољених, лично испуњење, доприносе добробит осталих, самоспознаја и само-неге су елементи који доносе срећу и добро Бити. Важно је да ове добре ствари цени у нашем животу и настоји да их култивишете кад год је то могуће.