Шта да радим у АНГРА ДОС РЕИС-у

<Х1> Шта да радим у АНГРА ДОС РЕИ

<Х2> Упознајте најбоље атракције у граду

<п> АНГРА ДОС РЕИС је много тражен за туристичку дестинацију у стању Рио де Јанеиро. Са својим прелепим плажама, парадисикалним острвима и бујном природом, град нуди разне опције за слободно време и забаву за посетиоце. У овом чланку ћемо истакнути неке главне атракције које не можете пропустити у АНГРА ДОС Реису.

<Х3> Плаже и острва

<п> АНГРА ДОС РЕИ је позната по својим плажама кристалних чистих вода и белих песка. Међу најпознатијим стоматолошка плажа, Бонфим Беацх и плажа Фраде. Поред тога, град има преко 300 острва, попут Илхе Гранде, острво катагуаше и острва Ботина, које су истинске природне парадисе.

<Х3> Екскурзија бродом

<п> Један од најбољих начина за истраживање љепота АНГРА ДОС Реиса је кроз вожњу бродом. Постоји неколико компанија које нуде ову врсту услуге, узимајући туристе да знају острва, праве зароне и уживају у задивљујућим пејзажима. То је потребно искуство за оне који посећују град.

<Х3> Стазе и слапови

<п> Поред плажа и острва, АНГРА ДОС РЕИ такође има прелепе стазе и слапове. Врхунац траве Фриар-а је један од најпопуларнијих, нуди невероватан панорамски поглед на регион. Већ је водопад водопад одлично место за хлађење и опуштање усред природе.

<Х2> Остале атракције у АНГРА ДОС РЕИС

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Музеј Сацред АРТ: Смештен у историјском центру града, Музеј се налази на седамнаестом и осамнаесто-центизним сабирним збирком.
<ЛИ> <стронг> Историјски центар: Са шармантним улицама и колонијалним гандионс-ом, историјски центар АНГРА ДОС Реиса је позив за тишину и историју – погодан вожњу.
<ЛИ> <стронг> СЕРРА ДА БОЦАИНА Национални парк: Смештен у близини Ангра Дос Реис, парк нуди стазе, слапове и богату фауну и флору.
<ЛИ> <стронг> острво катагуасес: са кристалним чистим водама и белим песком, острво катагуасе је прави рај за љубитеље плажа.

<Х2> Закључак

<п> АНГРА ДОС РЕИС је комплетна туристичка дестинација, нудећи плаже, отоке, стазе, водопаде и богата историјска култура. Ако тражите рај, да се опустите и уживате у природи, будите сигурни да посетите АНГРА ДОС РЕИС. Сигурно, нећете пожалити!