О’Хов да ради на једноставној божићној вечери

<Х1> Шта да радим на једноставној божићној вечери

<п> Божићна вечера је једна од најочитијих оброка у години. Време је да се окупљате породица и прославите датум са пуно укусне хране. Али није увек потребно да направите сложене и компликоване суђе. На овом блогу ћемо вам дати неке врве шта да радите на божићној вечери једноставно, али подједнако укусно.

<Х2> Главна јела

<п> За главно ток божићне вечере можете се одлучити за печено месо попут Перуа, Цхестер или тендера. Сезона меса са соли, бибером и биљем по вашем избору и пеците до златног и сочног. Послужите са сосом по вашем избору и бочним јелима као што су бели пиринач, ФАРОФА и салата.

<Х2> Следи

<п> Поред традиционалних прилога, попут пиринча, фарофа и салате, можете да укључите друга једноставна и укусна јела на божићној вечери. Једна опција је направити печене кромпир са рузмарима и белим луком. Само исеците кромпир у кришке, сезоне са соли, бибером, рузмаријем и сецкани бели лук, воду са маслиновим уљем и пеците у рерни до златног и хрскавог.

<п> Друга опција пратње је кускус са Сао Пауло. Направљен је са кукурузним, поврћем, јајима и сардинема. Лако је припремити и врло укусно јело.

<Х2> Десерти

<п> Укусан десерт на божићној вечери не може се пропустити. Једноставна опција која свима задовољава је твар. Можете направити чоколадни пав, воће или колачић. Једноставно преплитати слојеве креме и колачића или плодова и завршите са чоколадом или шлагом.

<п> Друга опција десерта је кондензовано млеко пудинг. То је класик који свима задовољава. Само помешајте кондензовано млеко, млеко, јаја и шећер и пеците у воденој купељи до фирме и злата.

<Х2> Декорација

<п> Да бисте свој једноставну божићну вечеру учинили још посебним, идите на украс стола. Користите тематске пешкире и салвете, свеће и аранжмане цвећа. Такође можете да користите елементе као што су борови, лукови и божићни украси да бисте додали свечани додир у околину.

<Х2> Закључак

<п> Божићна вечера не треба да буде компликована и пуна сложених јела. Помоћу неких једноставних савета могуће је припремити укусну и посебну вечеру да прославите датум са породицом. Не заборавите да уживате у тренутку и забавите се са људима које волите.