Оно што трудна може да заузме кашаљ

<Х1> Шта је затрудњело може да заузме кашаљ?

<п> Кашаљ је уобичајен симптом током трудноће и може проузроковати неколико фактора, као што су прехладе, алергије или респираторне инфекције. Међутим, важно је бити опрезан приликом одабира лекова за лечење кашља током трудноће, јер неки могу бити штетни за бебу.

<Х2> Сигурне опције за труднице

<п> Постоје неке сигурне опције које труднице могу да преузму да се олакшају кашаљ. Међутим, увек се препоручује консултација са лекаром пре него што започнете било који третман. Неке опције укључују:

<ул>
<ЛИ> <стронг> биљни чај: Неке херб чајеве, као што су чај од камилице или чаја од ђумбира, могу помоћи у ослобађању кашља. Обавезно изаберите чајеве који су сигурни за труднице.
<ЛИ> <стронг> мел: мед је природни лек који може помоћи да смири се иритантно грло и ослободи кашља. Додајте кашичицу меда у шољу чаја или топле воде.
<ЛИ> <стронг> влага: Одржавање влажног окружења може помоћи у ослобађању кашља. Користите влажни ваздух или водите топлу купке да бисте створили влажно окружење.

<Х3> Лекови за избегавање

<п> Неки лекови против кашља садрже супстанце које могу бити штетне за бебу током трудноће. Важно је избећи лекове који садрже кодеин, декстрометарфано или гуаифенесин, осим ако их лекар прописује.

<п> Поред тога, лекови који садрже алкохол или деконгестаре такође би требало да се избегну током трудноће.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Лекови за избегавање током трудноће


<тди>
<Тр>
<ТД> Кодеине

<Тр>
<ТД> Декстрометорфано

<Тр>
<ТД> Гуаифенесина

<Тр>
<ТД> Алкохол

<Тр>
<ТД> Деконгестантс


<п> Важно је запамтити да је сваки случај јединствен и да је лекар најбоља особа која означава правилан третман кашља током трудноће. Не само -Медицирајте и увек се обратите здравственом раднику.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<ФЕАСТЕРЕД СНИППЕТ>
<ВЕРБУЛИНКС>
<Критике>
<Откривен>
<Слика>
<Људи такође питају>
<Лоцал Пацк>
<Панел знања>
<ФАК>
<Новости>
<Пакет слике>
<Видео>
<Феатуред Видео>
<Видео Цароусел>
<ТОП Сториес>
<Рецепти>
<Посао>
<Твиттер>
<Твиттер Цароусел>
<Пронађи резултате на>
<Види резултате о>
<Повезане претраге>
<Адс топ>
<Адс Боттлонд>
<Цароусел>
<Догађаји>
<Хотели пакет>
<Летови>
<Посао>
<Адресс Пацк>
<Повезани производи>
<Популарни производи>
<Куповина Огласи>