Који је најбољи месец да обавља симпатију за љубав

<Х1> Који је најбољи месец да обавља симпатију за љубав?

<п> Када је у питању симпатије за љубав, многи људи верују да месечина фаза може утицати на резултате. Али на крају крајева, који је најбољи месец да уради симпатију за љубав?

<Х2> Утицај месеца на симпатије за љубав

<п> Месец има велики утицај на Земљу и на нас, људска бића. Утјече на плиме, менструалне циклусе и такође може утицати на енергије које укључују љубав.

<п> Према астрологији и популарној мудрости, свака фаза Месеца има специфичне карактеристике које могу побољшати или ослабити симпатије за љубав.

<Х3> Потпуни месец

<п> Познато је да је пун месец фаза велике енергије и интензитета. То је погодан тренутак за симпатије које имају за циљ да привуку истину и трајну љубав. У овој фази емоције су на цвету коже и енергије су интензивнија.

<п> Обична симпатија која ради током пуног месеца је да пишете на папиру шта желите у љубавној вези и запалите овај папир, остављајући пепео на ветру.

<стронг> Савет: Доди на саучешће на сигурном месту, као што је башта или тријема, како би се избегле несреће.

<Х3> Нови Месец

<п> Нови месец је тренутак обнове и свеже почетак. То је погодна фаза за симпатије које имају за циљ да привуку нову љубав или да ојача постојећи однос.

<п> Честа симпатија која треба да уради током Новог Месеца је да осветли ружичасту свећу и ментализовање љубави улази у ваш живот. Усредсредите се на квалитете које желите да пронађете у партнеру и визуализујете се да живите срећну везу.

<Спан> Савет: Урадите симпатију на мирном месту где се можете концентрисати и повезати се са својим емоцијама.

<Х2> Закључак

<п> Одабир најбољег месеца да би се симпатија за љубав волела о вашем циљу и енергија коју желите да привучете. И пуни месец и нови месец погодне фазе за љубав -релиране симпатије, свака са својим специфичним карактеристикама.

<п> Запамтите да су симпатије само начин да усмерава ваше намере и енергије. Најважнија ствар је да будете отворена и пријемчива према љубави, неговању само-доживотног и поверења у себе.

<О ол>
<ЛИ> Референце:
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.астроцентро.цом.бр/блог/Астрологиа/фасес-да-луа-е-а-амор "> хттпс: //ввв.астроцентро.цом.бр/блог/стрологиа / Фазе-оф-а а-амор
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.вемистиц.цом.бр/симпатиас-пара-а-амор/ "> хттпс: //ввв.вемистиц.цом.бр/симпатиас-пара-а-амор/