шта је филм

<Х1> Шта је филм?

<п> Јесте ли се већ ухватили у тренутку неодлучности о којем филму за гледање? Разноликост опција на располагању могу бити неодољиви, али не брините, ту смо да вам помогнемо да пронађете савршен филм за ваш тренутак.

<Х2> Истакнути иниппет

<п> Истакнути исјечак је Гоогле функција која приказује истакнути изводи са веб странице у резултатима претраге. Пружа директан одговор на питање корисника, без да кликнете на линк.

<Х2> СитеЛинкс

<п> СитеЛинкс су додатне везе које се појављују испод главног резултата веб локације у резултатима претраге. Они помажу корисницима да се крећу директно до одређених страница на сајту.

<Х2> Рецензије

<п> Рецензије су корисници које користе корисници на одређеном филму. Могу се наћи на специјализованим веб локацијама као што су ИМДб и трули парадајз и помогли да добију идеју о квалитету и популарности филма.

<Х2> Урезан

<п> увучен је формат приказа резултата претраге у којима се налази страница са неколико страница наведених испод ње. То се обично дешава када веб локација има неколико релевантних страница за претрагу корисника.

<Х2> Слика

<п> Слике су визуелни начин за представљање филма. Они се могу наћи на локацијама за претрагу слика, као што су Гоогле слике и помоћи да се добију представу о изгледу и стилу филма.

<Х2> Људи такође питају

“Људи такође питају” је одељак у резултатима истраживања који приказује питања везана за истраживачки израз. Ове питања их постављају други корисници и могу пружити додатне информације о филму.

<Х2> Паковање локалног

<п> Место паковања је приказ резултата претраживања који приказују листу компанија или места везаних за истраживачки израз. У случају филмова, можете показати најближе позоришта која показују филм.

<Х2> Панел знања

<п> Панел знања је кутија за информације која се појављује у резултатима претраге и пружа брзе и релевантне информације о одређеној теми. У случају филмова, можете показати улогу, директор, синопсис и друге релевантне информације.

<Х2> ФАК

<п> Често постављана питања (ФАК) је одељак који окупља најчешће постављана питања о одређеној теми. У случају филмова, можете одговорити на питања попут “Које је трајање филма?” или “Ко су главни актери?”

<Х2> Вести

<п> Секција вести приказује најновије вести у вези са истраживачким термином. У случају филмова можете показати вести о издањима, наградама или сродним догађајима.

<Х2> Пакет слике

<п> Слика Пацк је приказ резултата претраге који приказују листу слика везаних за термин истраживања. У случају филмова, можете да покажете постере, фотографије или сличне фотографије.

<Х2> Видео

<п> Видео снимци су облик аудиовизуелног садржаја о одређеном филму. Они могу бити приколице, филмске сцене или интервјуи са улогом и тимом.

<Х2> Истакнути видео

<п> Истакнути видео је истакнути видео у резултатима претраге. Гоогле алгоритам бира као најрелевантнији за претрагу корисника.

<Х2> Видео вртиљак

<п> Видео Цароусел је скрининг резултата претраживања који приказују листу видео записа везаних за претраживачки термин. У случају филмова, можете да покажете приколице, сцене или интервјуи.

<Х2> Топ приче

<п> ТОП СИПЕИЕС Одељак приказује најновије и релевантне вести о одређеној теми. У случају филмова можете показати вести о издањима, наградама или сродним догађајима.

<Х2> Рецепти

<п> Рецепти су детаљна упутства о томе како нешто учинити. У случају филмова, то може бити листа филмова који се препоручује да гледају у одређеним приликама или жанровима.

<Х2> Посао

<п> Одељак послова приказује отварање посла у вези са истраживачким термином. У случају филмова, слободности можете показати у филмским продукцијама или пословним компанијама.

<Х2> Твиттер

<п> Твиттер је друштвена мрежа у којој корисници могу да деле кратке поруке, које се називају твитовима. У случају филмова, то може бити начин да следите последње вести и мишљења о филму.

<Х2> Твиттер цароусел

<п> Твиттер Цароусел је приказ резултата претраге који приказују листу твитова везаних за претраживачки термин. У случају филмова, можете да покажете твитове од критичара, вентилатора или бацања.

<Х2> Пронађи резултате на

<п> Пронађи резултате на “је одељак у резултатима претраге који приказују везе са другим веб локацијама где можете пронаћи више информација о претражином року. У случају филмова, можете показати линкове до веб локација као што су ИМДб, трули парадајз или википедија.

<Х2> Погледајте резултате о

<П> о “Погледајте резултате о” је одељак у резултатима претраге који приказују везе до других термина везаних за истраживачки израз. У случају филмова, можете показати линкове до филмова истог жанра, истог директора или са истим главним глумцем.

<Х2> Сродне претраге

<п> Сродне претраге су истраживања везана за истраживачки израз који је можда користан за пречишћавање претраге. У случају филмова, можете показати истраживање везане за друге филмове истог жанра или са истим главним глумцем.

<Х2> АДС топ

<п> АДС топ се плаћају огласи који се појављују на врху резултата претраге. Они су идентификовани као огласи и могу бити начин да промовишу одређени филм.

<Х2> Гроттом АДС-а

<п> дно АДС-а су плаћени огласи који се појављују на дну резултата претраге. Они су идентификовани као огласи и могу бити начин да промовишу одређени филм.

<Х2> Каросела

<п> Каросела је приказ карусела -Схапирани резултати претраге, где можете да се крећете хоризонтално између резултата. У случају филмова, можете показати списак филмова везаних за израз истраживања.

<Х2> Догађаји

<п> Одељак за догађаје приказује догађаје у вези са истраживачким термином. У случају филмова, можете да покажете премијери, фестивали или посебне пројекције.

<Х2> Хотели Пацк

<п> Хотели Пацк је скрининг резултата претраге који приказује листу хотела везаних за претраживачки термин. У случају филмова, можете приказати хотеле у близини филмских позоришта или догађаја који се односе на филм.

<Х2> Летови

<п> Одељак за лет приказује летове у вези са истраживачким термином. У случају филмова, можете да покажете летове до градова у којима се дешавају филмски фестивали или премијера филма.

<Х2> Посао

<п> Одељак послова приказује отварање посла у вези са истраживачким термином. У случају филмова, слободности можете показати у филмским продукцијама или пословним компанијама.

<Х2> Адресар пакет

<п> Адресни пакет је приказ резултата претраге који приказује листу адресе у вези са истраживачким термином. У случају филмова, можете да прикажете адресе филма или места догађаја у вези са филмом.

<Х2> Сродни производи

<п> Сродни производи су производи који се односе на израз истраживања који је кориснику био користан. У случају филмова, можете да прикажете ДВД, Блу-раи или производе који се односе на филм.

<Х2> Популарни производи

Популарни производи су популарни производи који се односе на термин истраживања. У случају филмова, можете приказати ДВД, Блу-раи или производе који се односе на филм који је у порасту.

<Х2> Огласи за куповину

<п> Огласи за куповину су огласи које се плаћају за производе у вези са истраживачким термином. У случају филмова, можете да покажете огласе са ДВД-а, Блу-раи-а или производа везаних за филмове.

<П> Са свим тим елементима надамо се да ћете пронаћи савршен филм за свој тренутак. Забавите се и добар филм!