која бочна чешања мушке косе

<Х1> Која бочна чешања мушке косе?

<п> Када је у питању чешљање мушке косе, многи мушкарци имају сумње у коју је страни најприкладнији. Уосталом, да ли постоји десна страна за чешљање косе? У овом чланку ћемо истражити ово питање и пружити неке корисне савете који ће вам помоћи да одлучите.

<Х2> Зашто се бочна косе је важна?

<п> страна за косу може значајну разлику у укупном појављивању фризуре. У зависности од облика вашег лица и жељеног стила, чешљање косе на одређену страну може истаћи ваше карактеристике лица и створити уравнотеженији изглед.

<Х3> Формат лица

<п> Пре него што одлучите на којој бочној бочној коси је важно узети у обзир облик вашег лица. Постоје различите формате лица, попут овалног, округле, квадратне и троугласте. Сваки формат лица има јединствене карактеристике које се могу истакнути или омекшати десном фризуром.

<п> На пример, ако имате округло лице, чешљање косе на страну, може вам помоћи да визуелно продужите лице. Ако имате квадратни лице, чешљање косе, можете ублажити углове и створити уравнотеженији изглед.

<стронг> Савети за чешљање мушке косе

<п> Ево неких општих савета који ће вам помоћи да одлучите на ком бочном чешљајте своју мушку косу:

<О ол>
<ЛИ> Размислите о облику лица и испробајте различите стране да бисте пронашли оно што најбоље одговара вашим карактеристикама лица.
<ЛИ> Придржавајте се природног смера косе. Неко коса има природне склоности једној страни, а чешљање овог правца можда је теже одржавати током дана.
<ЛИ> Испробајте различите стилове и фризуре да бисте сазнали шта вам се највише свиђа и осећате се угодно.
<ли> Користите одговарајуће производе за косу како бисте задржали фризуру на месту, као што су фиксне масти или спрејеве.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Формат лица
<Хх> Препоручена страна


<тди>
<Тр>
<ТД> Овал
<ТД> Обје стране су погодне

<Тр>
<ТД> Округ
<ТД> Чешаљ са стране да продужите лице

<Тр>
<ТД> Скуаре
<ТД> Чешљајте се да омекша углове

<Тр>
<ТД> Триангулар
<ТД> Обје стране су погодне


<п> Запамтите да нема крута правила када је у питању чешљање мушке косе. Најважније је пронаћи стил који вам се допада и прилагођавате лицу и личности. Не бојте се да покушате да сазнате шта вам најбоље функционира.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/123456789" ширина = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>