који је аеродром ближи травњаку

<Х1> Који је најближи аеродром до Грамадо?

<п> Грамадо, шармантан град који се налази у Серра Гауцха, је туристичко одредиште које је много тражено за његову природном лепотом, пријатним климатским и културним догађајима. Многи се питају који је најближи аеродром у Грамаду да олакша ваш пут тамо.

<Х2> Међународни аеродром Салгадо Филхо

<п> Најближи аеродром Грамадо је међународни аеродром Салгадо Филхо, смештен у граду Порто Алегре, престоница Рио Гранде до Сул. То је отприлике 120 км од Грамада, што је еквивалентно око 2 сата аутомобила. < / п>

<п> Аеродром Салгадо Филхо један је од главних аеродрома Бразила и прима национални и међународни летови. Има комплетну инфраструктуру, нудећи услуге као што су изнајмљивање аутомобила, таксија и јавног превоза како би се олакшало расељавање путника у Грамадо.

<Х3> Остале опције аеродрома

<п> Поред аеродрома Салгадо Филхо, постоје и друге опције аеродрома у близини травњака, али са нешто већим удаљеностима. Они су:

<О ол>
<ЛИ> Регионални аеродром Хуго Цантергиани у Цакиасу до Сул – отприлике 70 км од Грамада;
<ЛИ> Аеродром Лауро Куртз, у Пассо Фунду – отприлике 200 км од Грамада;
<ЛИ> Међународни аеродром Флорианополис у Санта Цатарини – отприлике 400 км од Грамада.

<п> Ово су неке алтернативе за оне који желе да стигну до авиона, али важно је да проверите доступност летова и распореда на сваком од ових аеродрома.

<п> <стронг> Закључак

<п> Међународни аеродром Салгадо Филхо, у Порто Алегреју, најближи је аеродрому Грамадо, олакшавајући приступ туриста који желе да знају овај прелепи град Серра Гауцха. Поред тога, постоје и друге опције за аеродроме у близини, али са нешто већим удаљеностима. Важно је да унапред истражујете и планирате путовање да бисте осигурали тихо путовање и искористите све оно што травњак мора да понуди.

<Реф> Извор: <а хреф = "хттпс: //ввв.аеропортортоалегре.нет/аеропорто-салгадо-филхо/ "> хттпс: //ввв.аеропортопортоалегре.нет/аеропорто-салгадо-филхо/