Како приступити Бинг Цхат-у

<Х1> Како приступити Бинг Цхат

<п> Бинг Цхат је мрежни комуникацијски алат који нуди Бинг, Мицрософтов претраживач. Помоћу бинг цхат-а корисници могу комуницирати са другима у реалном времену, делити информације и сарађивати на пројектима. У овом чланку ћемо вам показати како приступити Бинг Цхат-у и уживајте у свим функцијама које нуди.

<Х2> Корак 1: Приступ БИНГ

<П> Да бисте приступили Бинг Цхат-у, прво морате да приступите веб локацији Бинг-а. Отворите свој Интернет претраживач и откуцајте “Бинг.цом” на адресној траци. Притисните ЕНТЕР да учитавате почетну страницу у учитавању.

<Х2> Корак 2: Пријавите се на свој Мицрософт налог

<П> Да бисте користили Бинг Цхат, морате имати Мицрософт налог. Ако већ имате налог, кликните на дугме “Пријава” у горњем десном углу кућне странице Бинг-а. Унесите своју адресу е-поште и лозинке у наведене поља и кликните на “Ентер”.

<п> Ако немате Мицрософт налог, кликните линк “Креира налог” испод дугмета за пријаву. Следите упутства да бисте креирали нови налог.

<Х2> Корак 3: Приступ бинг цхат

<п> Након пријављивања на свој Мицрософт налог, бићете преусмерени на почетну страницу Бинг. У горњем десном углу странице видећете икону разговора. Кликните на ову икону да бисте приступили Бинг Цхат-у.

<Х2> Корак 4: Почните са помоћу Бинг Цхат

<п> Сада када сте у Бинг Цхат-у, можете почети да користите све своје функције. Можете да креирате собе за цхат, позовите друге да учествују, слати поруке, дели датотеке и још много тога.

<п> <стронг> Не заборавите да поштујете правила за цхат и третирајте друге кориснике са поштовањем и љубазношћу.

<п> Надамо се да је овај водич био користан за приступ Бинг Цхат-у. Уживајте у свим предностима овог мрежног алата за комуникацију и останите лако и брзо повезани са другима.