Како приступити историји Роутера

<Х1> Како приступити историји рутера

<п> Ако тражите начин да приступите историји рутера, дошли сте на право место. У овом чланку ћемо објаснити корак по корак како то можете учинити.

<Х2> Корак 1: Повежите се са рутером

<п> Да бисте приступили историји рутера, морате да будете повезани са њим. Проверите да ли сте повезани на Ви-Фи мрежу Роутера или се повежите са њом помоћу Етхернет кабла.

<Х2> Корак 2: Отворите прегледач

<п> Отвори веб прегледач по вашем избору. То може бити Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок, Мицрософт Едге или било који други претраживач који користите.

<Х2> Корак 3: Унесите ИП адресу рутера

<п> У адреси претраживача откуцајте ИП адресу рутера. Подразумевана ИП адреса већине рутера је 192.168.0.1 или 192.168.1.1. Притисните ЕНТЕР да бисте приступили страници за пријаву на рутер.

<Х2> Корак 4: Пријавите се на рутеру

<П> На страници за пријаву рутера, мораћете да унесете корисничко име и лозинку. Ове информације се обично штампају на дну рутера или у корисничком приручнику. Ако сте раније променили податке за пријаву, унесите ажуриране акредитиве.

<Х2> Корак 5: Приступите историји рутера

<п> Након пријављивања рутера, прегледајте опције и меније док не пронађете одељак за историју или записе. Овај одељак може варирати у зависности од модела рутера и произвођача. Потражите речи попут “историјских”, “трупца” или “Регистрација активности”.

<Х2> Корак 6: Визуализујте историју

<п> Сада када сте пронашли одељак за историју, информације можете видети снимљеним рутером. Ово може укључивати информације попут посећених локација, повезаних уређаја, времена везе и више.

<п> <стронг> Запамтити: Историја рутера може се разликовати у зависности од подешавања и карактеристика вашег рутера. Неки рутери не могу да бележе све горе наведене информације.

<п> Важно је нагласити да приступа историји рутера може бити корисно за праћење сигурности своје мреже, идентификовање непознатих уређаја или провера употребе Интернета. Међутим, неопходно је поштовати приватност људи који користе мрежу и прате локалне законе и прописе.

<п> надамо се да је овај чланак био користан да научите како да приступите историји рутера. Ако имате било каквих питања, оставите коментар испод.