Како омекшати кекс

<Х1> Како омекшати кекс

<п> Бисцуит је материјал широко који се користи у изради заната као што су скулптуре, украси и сувенири. Међутим, временом се може нагодити и тешко моделирати. У овом блогу ћемо вас научити неким техникама да омекшате кекс и учинимо га спремним да се поново ради.

<Х2> 1. Користите влажни ваздух

<п> Један од најефикаснијих начина за омекшавање кекса користи влажни уређај. Само ставите комаде кекса унутар затворене кутије или контејнера и укључите влажни уређај у близини. Водена пала коју је ослободио влажино влажење бисквита, чинећи га преласком.

<Х2> 2 Користите воду

<п> Још један једноставан начин да омекша кекс користи воду. Само зароните комаде кекса у посуду са водом неколико минута. Након тог времена уклоните кекс из воде и осушите је чистом крпом. Он ће бити мекши и спреман да се поново помери.

<Х2> 3. Користите биљно уље

<п> Поврће уље се такође може користити за омекшавање кекса. Само нанесите малу количину нафте у руке и масали кекс док не постане пресликава. Пазите да не претерате на количину уља, јер то може оставити кекс врло влажно и тешко је радити.

<Х2> 4. Користите микроталасну пећницу

<п> Ако је ваш кекс превишен, једна опција је да користите микроталасну пећницу да бисте је омекшали. Ставите комаде кекса на микроталасну плочу и загревајте их на мале снаге неколико секунди. Пазите да се не загрејете и растопите кекс. Уклоните из микроталасне пећнике и оставите да се охлади пре руковања.

<Х2> 5 Користите омекшивач одеће

<П> Коначно, мање уобичајена опција је употреба омекшивача тканине да омекша кекс. Помешајте малу количину омекшивача водом и умочите комаде кекса у овом раствору неколико минута. Уклоните, осушите чистом крпом и кекс ће бити спреман да се поново помери.

<п> Ово су једноставне и ефикасне технике за омекшавање кекса. Испробајте свакога од њих и изаберите ону која најбоље одговара вашим потребама. Увек запамтите да следите безбедносна упутства и да користите материјале правилно. Сада само пустите креативност и створите прелепе комаде са бисквитом!