Како ажурирати наставни план и програм на Гуппеу

<Х1> Како ажурирати наставни план и програм на ГУПХС

<п> Ажурирање наставног плана и програма је важан задатак за оне који траже нове могућности за посао. Међутим, када је у питању ажурирање наставног плана и програма у Гуппеу, можда ће се размотрити неке посебности. У овом чланку ћемо вам показати корак по корак како да ажурирате животопис о ГУПХ и да осигурате да су ваше информације увек ажуриране и видљиве регрутовима.

<Х2> Корак 1: Приступите ГУПХС

<п> за почетак, идите на веб локацију Гуппе и пријавите се на свој налог. Ако још немате рачун, мораћете да креирате један пре него што наставите.

<Х2> Корак 2: Пронађите одељак “ЦурриЦулум”

<п> У главном менију ГУПХ потражите одељак “Ресуме” или “Мој животопис”. Генерално, овај одељак се налази на врху странице или на бочном менију.

<Х2> Корак 3: Уредите свој животопис

<П> Када приступате одељку за наставни план и програм, видећете све информације које су раније завршене. Да бисте ажурирали свој животопис, кликните на дугме за уређивање или икону оловке ако је доступно.

<Х2> Корак 4: Ажурирајте своје податке

<п> Сада је време да ажурирате своје податке. Можете додати нове професионалне искуства, курсеве, вештине, између осталих података релевантних за ваш животопис. Обавезно попуните сва обавезна поља и пружити тачне и ажуриране информације.

<Х2> Корак 5: Спремите промене

<п> Након што је направио неопходне исправке, обавезно сачувајте промене. Генерално, на дну странице постоји дугме “Спреми” или “Ажурирање” или “Ажурирања”. Кликните на ИТ да бисте осигурали да се ваше информације правилно чувају.

<Х2> Корак 6: Проверите приказ наставног плана и програма

<П> Након што је уштедило промене, важно је да проверите како ваш животопис сматрају регрутови. У одељку за гледање можете проверити да ли су све информације тачне и ако је распоред погодан. Дајте потребна прилагођавања ако вам је потребно.

<Х2> КОРАК 7: Држите свој животопис до данас

Коначно, не заборавите да се ваш животопис увек ажурира. Док стекли нова искуства или вештине, будите сигурни да их ажурирате на Гуппе-у. На овај начин ћете увек бити спремни за нове могућности за посао.

<п> Сада када знате како да ажурирате наставни план и програм ГУПХ-а, искористите прилику да ваше информације очувате увек и да повећате своје шансе за постизање посла ваших снова. Срећно!