Како ажурирати ФМ ВхатсАпп

<Х1> Како да ажурирате ФМ ВхатсАпп

<п> ФМ ВхатсАпп је модификована верзија апликације ВхатсАпп за размену порука која нуди додатне функције и прилагођавања. Као и свака друга апликација, важно је да ФМ ВхатсАпп буде ажуриран да бисте осигурали да имате приступ најновијим функцијама и исправкама безбедности.

<Х2> Корак по корак да бисте ажурирали ФМ ВхатсАпп:

<О ол>
<ЛИ> Проверите тренутну верзију ФМ ВхатсАпп инсталираног на вашем уређају. Да бисте то учинили, отворите апликацију и идите на Подешавања> Помоћ> Информације о апликацији.
<ЛИ> Приступите званичној веб локацији ФМ ВхатсАпп или потражите поуздане изворе да бисте преузели најновију верзију апликације.
<ЛИ> пре инсталирања нове верзије, резервишите разговоре. За то идите на Подешавања> Разговори> Резервна копија разговора.
<ЛИ> Након резервне копије, деинсталирајте стару верзију ФМ ВхатсАпп са свог уређаја.
<ЛИ> Инсталирајте нову верзију ФМ ВхатсАпп-а да сте преузели раније.
<ЛИ> Када отварате апликацију, следите упутства на екрану да бисте поново конфигурисали свој налог.
<ЛИ> Након подешавања налога, можете да вратите своје резервне разговоре које сте раније урадили.
<ЛИ> Спремни! Сада имате најновију верзију ФМ ВхатсАпп-а.

<п> Не заборавите да увек преузмете ФМ ВхатсАпп из поузданих извора да бисте осигурали сигурност вашег уређаја. Такође, будите свесни ажурирања доступних од стране програмера, јер могу донети важна побољшања и исправке.

<п> Надамо се да је овај водич био користан за ажурирање ФМ ВхатсАпп-а. Ако имате било каквих питања, оставите у коментарима испод!