Како ажурирати Виндовс 7 до 8

<Х1> Како ажурирати Виндовс 7 за Виндовс 8

<п> Ажурирање оперативног система рачунара је важан задатак да се осигура сигурност и правилно функционисање свог уређаја. У овом чланку ћемо вам показати како да ажурирате Виндовс 7 на Виндовс 8 једноставно и брзо.

<Х2> 1. корак: Проверите минималне захтеве

<П> пре него што започнете поступак ажурирања, важно је да проверите да ли ваш рачунар испуњава минималне захтеве Виндовс 8. Погледајте:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Процесор: 1 Гигахертз (ГХз) или виши са подршком за ПАЕ, НКС и ССЕ2
<ЛИ> <стронг> РАМ меморија: 1 ГИГАБИТЕ (ГБ) за 32 -битну верзију или 2 ГБ за верзију 64 -бит
<ЛИ> <стронг> простор на диску: 16 ГБ за 32 -битни верзију или 20 ГБ за верзију 64 -бит
<ЛИ> <стронг> Видео картица: ДирецтКс 9 Графички уређај са ВДДМ драјвером
<ЛИ> <стронг> екран: Минимална резолуција 1024к768 пиксела

<Х2> Корак 2: Направите резервну копију датотека

<п> пре него што започнете ажурирање, топло се препоручује за прављење резервних копија свих важних датотека. Дакле, избегавате губитак података ако се проблем појави током процеса.

<Х2> Корак 3: Преузмите Виндовс 8

<п> Посетите званичну Мицрософт веб локацију и преузмите верзију Виндовс 8 која одговара архитектури вашег рачунара (32 бита или 64 бита).

<Х2> Корак 4: Инсталирајте Виндовс 8

<П> Након преузимања отворите инсталациону датотеку Виндовс 8 и следите упутства на екрану да бисте започели поступак инсталације. Током инсталације имаћете могућност да задржите личне датотеке или направите чисту инсталацију.

<Х2> Корак 5: Ажурирајте управљачке програме и програме

<п> Након инсталирања Виндовс 8, важно је ажурирати рачунарске управљачке програме и програме како би се осигурала компатибилност и правилно функционисање оперативног система. Посетите веб страницу произвођача уређаја и преузмите најновије верзије управљачких програма.

<Х2> Корак 6: Прилагодите Виндовс 8

<п> Сада када сте ажурирали Виндовс 7 на Виндовс 8, време је да прилагодите оперативни систем у складу са вашим жељама. Истражите поставке и функције доступне да бисте напустили рачунар онако како вам се свиђа.

<п> и спреман! Сада знате како да ажурирате Виндовс 7 на Виндовс 8. Следите горе наведене кораке и уживајте у свим вестима и побољшањима да нови оперативни систем може да понуди.