Како повећати сјај мобитела преко дозвољеног

<Х1> Како повећати сјај телефона осим дозвољеног

<П> Јесте ли икада наишли на ситуацију у којој је сјај вашег телефона није довољан да бисте видели екран у врло јасним окружењима? Ако је то случај, знајте да постоје начини за повећање светлине изван дозвољених подразумеваним подешавањима уређаја. У овом чланку ћемо вам показати неке савете и трикове да бисте добили додатни сјај на вашем телефону.

<Х2> Подесите подешавања сјаја

<п> Пре него што се прибегава алтернативним методама, важно је да проверите да ли сте већ прилагодили поставке осветљења свог мобилног телефона у највећој мери. Да бисте то учинили, идите на подешавања уређаја и потражите опцију “светлина”. Гурните клизну контролу до максимума и проверите да ли је сјај погодан за вас.

<Х2> Користите апликације треће стране

<п> Ако максимално подешавање сјаја још није довољан, можете да користите апликације трећих страна које вам омогућавају да повећате светлину даље. Ове апликације обично раде кроз прекривање екрана, вештачки све већа светлина.

<п> Популарна опција је “светлија” апликација, доступна за преузимање у вашој продавници мобилне апликације. Са њим можете прецизно подесити сјај и добити већи ниво сјаја него што је дозвољено подразумеваним подешавањима.

<Х2> Користите режим високог контраста

<п> Друга опција је да се користи режим високог контраста вашег мобилног телефона. Ова конфигурација се може наћи у опцијама приступачности уређаја. Активирањем режима високог контраста, боје екрана ће се подесити да би се пружило већи контраст и, према томе, наизглед веће сјај.

<Х2> Размотрите употребу корена

<п> Ако имате напредно знање у технологији и вољни сте да преузмете укључене ризике, радикалнија опција је да се обратите коријенски процес на вашем мобилном телефону. Роот вам омогућава да имате пуни приступ оперативном систему уређаја, омогућавајући дубље модификације.

<П> са кореном, можете да инсталирате апликације и модове који вам омогућавају да повећате осветљеност осим дозвољених, као и обављање других прилагођавања у систему. Међутим, важно је напоменути да коријенски процес може да поништи ваше мобилно осигурање и такође има и безбедносне ризике.

<Х3> Закључак

<п> Повећање мобилног телефона ГЛАВИ БЕЗ ДОЗВОЉЕНЕ МОЖЕ бити корисни у ситуацијама у којима је видљивост екрана угрожена. Међутим, важно је запамтити да ова алтернативна решења могу имати утицаја на трајање батерије и сигурност уређаја. Стога их користите опрезно и будите свесни могућих ризика који су укључени.