Како повећати границу ИТАУ картице помоћу апликације

<Х1> Како повећати ограничење картице ИТАУ-а помоћу апликације

<П> Имати одговарајућу кредитну лимит за картицу је од суштинског значаја за максимално већину предности и користи које нуди ИТАУ. Ако требате да повећате границу своје картице, знате да то можете брзо и практично то учинити и практично. У овом чланку ћемо вам показати корак по корак да направите овај захтев.

<Х2> Корак 1: Приступите апликацији ИТАУ

<п> да бисте покренули, отворите ИТАУ апликацију на свој паметни телефон. Ако немате инсталацију апликације, још увек га можете бесплатно преузети из Апп Сторе-а вашег уређаја.

<Х2> 2. корак: Пријавите се на свом налогу

<П> Након отварања апликације пријавите се на свој рачун помоћу регистрованог ЦПФ-а и лозинке. Ако немате рачун у ИТАУ, морат ћете га створити пре него што наставите са захтевом за повећање границе.

<Х2> Корак 3: Приступите опцији “ЦАРДС”

<п> У менију Главне апликације пронађите и кликните на опцију “ЦАРДС”. Ова опција се обично налази на дну екрана, заједно са другим опцијама као што су “Рачун”, “Трансфери” и “плаћања”.

<Х2> Корак 4: Изаберите жељену картицу

<П> на екрану “ЦАРДС”, видећете листу свих картица повезаних са вашим налогом. Изаберите картицу којој желите да затражите пораст границе.

<Х2> Корак 5: Кликните на “Повећај границу”

<П> Када одаберете жељену картицу, бићете усмерени на страницу детаља о картици. На овој страници, спустите екран док не пронађете опцију “Повећај границу” и кликните на ИТ.

<Х2> Корак 6: Попуните тражене информације

<П> На страници за захтјев за ограничење мораћете да попуните неке информације, попут вашег месечног дохотка, просечне потрошње картице и жељени износ за нову границу. Обавезно исправно попуните све информације.

<Х2> Корак 7: Пошаљите захтев

<п> Након попуњавања свих потребних информација кликните на “Пошаљи” да бисте послали захтев за повећање граница. Банка ће извршити анализу вашег захтева и, ако је одобрена, нова граница ће бити доступна на вашој картици.

<п> Важно је напоменути да је одобрење граничног повећања подложно кредитној анализи коју обавља Банка. Стога је од суштинског значаја да имате добру везу са банком и да ажурирате своје финансије да бисте повећали своје шансе да одобри.

<п> Са повећањем границе ваше ИТАУ картице моћи ћете да додатно уживате у предностима и предностима које нуди Банка, као што су програми бодова, партнерски попусти и још много тога. Обавезно искористите ову прилику!