Како повећати ограничење картице Цасас Бахиа

<Х1> Како повећати ЦАСАС БАХИА ЦАРД лимит

<п> Имати кредитну картицу може бити врло корисно за куповину и практичнички рачунарски рачуни. Међутим, често наилазимо на низак кредитни лимит који може да ограничи наше могућности куповине. Ако имате Цасас Бахиа картицу и желите да повећате свој лимит, овај је чланак за вас!

<Х2> 1. Упознајте свој кредитни профил

<п> пре него што је затражило пораст границе, важно је знати ваш кредитни профил. Ово укључује проверу да ли имате чисто име, ако имате друге дугове у своје име и имате добру историју плаћања. Ове информације могу утицати на одлуку банке да повећа вашу границу.

<Х2> 2 Користите картицу одговорно

<п> Један од начина да се демонстрира Банци да сте добар облоге и заслужујете повећање границе користи картицу одговорно. То значи да је плаћање фактура ажурираним, избегавајући кашњење и не коришћење целокупног доступан на располагању. Показивање добре историје плаћања може бити одлучујући фактор да бисте добили пораст.

<Х2> 3. Контактирајте Цасас Бахиа

<П> Након анализе вашег кредитног профила и одговорно коришћење картице, време је да се обратите Цасас Бахији да бисте затражили пораст границе. Можете да позовете Цалл Центер или да пошаљете е-пошту објашњавајући своју ситуацију и зашто желите пораст.

<Х2> 4. Преговарати са банком

<п> У неким случајевима Банка може затражити додатне документе или дати детаљнију анализу вашег профила пре него што одобри пораст границе. Будите спремни да пруже тражене информације и по потреби преговарају са банком да постигне споразум који је повољан за обе стране.

<Х2> 5 Размотрите друге опције

<п> Ако чак и након пратања свих врхова изнад вас, не добијате ограничење, можда ће бити занимљиво размотрити друге опције. На тржишту је доступна неколико кредитних картица, свака са сопственим предностима и ограничењем. Претражите и упоредите опције да бисте пронашли картицу која задовољава ваше потребе.

<п> Повећање границе картице Цасас Бахиа може бити благо бирократски процес, али са стрпљењем и упорношћу могуће је постићи. Увек запамтите да је картица одговорно користила и одржати добру историју плаћања. Дакле, бићете ближи достизање жељеног ограничења.