Како повећати време Инстаграм приче

<Х1> Како повећати време Инстаграма приче

<п> Можда сте схватили да је максимално време за сваку фотографију или видео на Инстаграм приче само 15 секунди. Али шта ако желите нешто да делите нешто дуже? Постоји ли неки начин да се овај пут повећате?

<п> Одговор је да! Иако није матична инстаграм функција, постоје неки савети и трикови које можете да користите за продужење времена ваших прича. У овом чланку ћемо вам показати како то учинити.

<Х2> 1. Користите функцију “без употребе Хандс”

<п> Инстаграм има функцију под називом “без хандс-фрее” који вам омогућава да снимате видео записе без да држите дугме за снимање. Да бисте користили ову функцију, само отворите приче о причу, клизните на опцију “без употребе Хандс” и једном притисните дугме за снимање једном да бисте започели снимак и поново да се зауставите.

<п> са “без хандс-фрее”, можете да снимите дуже видео записе, јер не морате да се бринете о томе да стално држите дугме. Међутим, важно је запамтити да је максимално време за сваки видео и даље 15 секунди.

<Х2> 2 Поделите садржај у делове

<п> Ако имате дужи видео који желите да делите у причи, једна опција је да га поделите у делове. Снимите неколико делова видео записа и поставите сваки као посебну причу.

<П> Да бисте осигурали да следбеници погледају све делове видео записа, на крају сваке приче можете додати натпис на крају сваке приче. Тако да ће знати да треба да се клизе на следећу причу да би палећи.

<Х2> 3. Користите апликације за уређивање видео записа

<п> Друга опција је да користите апликације за уређивање видео записа да бисте смањили и уредили свој видео пре објављивања на причама. На располагању је неколико апликација за и Андроид и ИОС који вам омогућавају да смањите видео записе и прилагодите трајање сваког дела.

<П> Са овим апликацијама можете да прережите видео у мање делове и подесите трајање сваког дела да бисте поставили максимално време дозвољено у причама.

<Х2> Закључак

<п> Повећање приче о Инстаграму Вријеме времена може бити корисно када је потребно мало да делите нешто дуже. Иако то није матична функција апликације, постоје неки начини за заобилажење овог ограничења и продужити трајање видео записа.

<п> Покушајте са саветима које смо поменули у овом чланку и погледајте који вам најбоље функционира. Не заборавите да увек поштујете смернице Инстаграма и не злоупотребљавате максимално време дозвољено у причама.