Како преузети ЕНЕМ БУЛТЕН у ПДФ-у путем мобилног телефона

<Х1> Како преузети ЕНЕМ билтен у ПДФ-у путем мобилног

<п> Национални истраживачки испит (ЕНЕМ) један је од главних облика уласка у високо образовање у Бразилу. Након узимања теста, можете да се обратите ЕНЕМ билтену да бисте проверили своје белешке и перформансе у свакој области знања.

<п> У овом чланку ћемо вас научити како да преузмете ЕНЕМ БИЛТЕН у ПДФ-у мобилном телефоном, на практичан и брз начин. Погледајте!

<Х2> Корак по корак да бисте преузели ЕНЕМ билтен у ПДФ-у путем мобилног

<п> 1. Посетите званичну веб страницу ЕНЕМ-а путем свог мобилног прегледача.

<п> 2. Пријавите се на ЕНЕМ налог користећи ЦПФ и лозинку регистровану током регистрације.

<п> 3. Након пријављивања, бићете преусмерени на почетну страницу Енем. Потражите опцију “Билтен” учесника “и кликните на њу.

<п> 4. На страници Билтен пронаћи ћете све информације о својим белешкама и перформансама у ЕНЕМ-у. Да бисте преузели билтен у ПДФ, кликните на икону Преузми или опцију назначену да сачувате датотеку.

<п> 5. Сачекајте да се преузме за завршетак. Билтен ће се сачувати у ПДФ формату на вашем телефону.

<Х3> Спремни! Сада имате ПДФ Енем билтен на телефону.

<П> Са билтеном у руци, можете да проверите белешке у свакој области знања, као и верификацију ако сте достигли минимални резултат да бисте ушли у одређене курсеве и универзитете.

<п> Запамтите да је ЕНЕМ билтен важан документ и може се затражити током процеса уписа у високошколским установама. Чувајте га на сигурном месту и увек имате доступну дигиталну копију.

<п> надамо се да је овај чланак био користан за вас. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите свој коментар у наставку. Срећно!