Марине оф Лове је био први филм Маззаропи

<Х1> Прво љубав: Први филм Маззаропи

<п> Јесте ли знали да је “маринац љубави” први филм који је глумио Маззаропи? На овом блогу ћемо истражити овај иконични рад бразилског биоскопа и сазнати више о каријери чувеног комичара.

<Х2> Ко је био Маззаропи?

<п> <стронг> амацио маззаропи , познатији као маззаропи, био је глумац, комичар, филмски и бразилски продуцент. Рођен је 9. априла 1912. године у Сао Паулу, постао је једна од највећих икона националног биоскопа, позната по својим популарним комедијама и харизматичним ликовима.

<Х2> Филм “Марине оф Лове”

<п> Покренут 1957. године, “Марине оф Лове” обележила је маззаропин деби као главни јунак у позориштима. Режија Ватсон Мацедо, филм говори о причи о војника који је, након што се вратио из рата, укључива у разну љубавну збрку.

<п> Шаљиви стил и осебујан начин Маззаропи освојио је публику, што је чини инстант успехом. Из овог филма Маззаропи је консолидовао као једно од највећих имена у бразилском биоскопу, у којем је у каријери који глуми више од 30 филмова.

<Х3> Маззаропи’с Легаци

<п> Маззаропи је оставио важну заоставштину за национални кино. Његови филмови приказали су живот земљака, бавећи се темама као што су култура земље, једноставност и породичне вредности. Са својим јединственим начином обављања комедије, освојио је срце бразилске јавности.

<п> Поред глумаца, Маззаропи је такође усмерен и произвео своје филмове, оснивање Вери Цруз филмска компанија , једног од најважнијих произвођача бразилског биоскопа у то време.

<О ол>
<ЛИ> Јеца Саднесс (1952)
<ЛИ> Пливање у готовини (1952)
<ЛИ> Склоните се са предње стране (1952)
<ЛИ> Цхицо фумаца (1953)
<ЛИ> Мадаме Цат (1956)
<ЛИ> Јеца Тату (1959)
<ЛИ> између осталих …

<Х2> Препознавање и награде

<п> Допринос Маззаропиа бразилском биоскопу је широко препознат. Добио је неколико награда током своје каријере, укључујући Рокете Пинто Тропхи, награду Саћи и награду Државног гувернера Сао Пауло.

<Х2> Закључак

<п> Филм “Марине љубави” означио је почетак Маззаропијеве каријере као протагониста у позориштима и било је полазиште за успешну путању. Ваши филмови и даље уживају у тог дана, а ваше наслеђе као један од највећих комичара Бразила остаје жив.

<п> Ако још нисте гледали Маззаропијеве филмове, то је вредно провере овог ремек-дела националног биоскопа. Спремите се да се смеје и буде очаран талент овог великог уметника.