Гино и Гено Тхе Гавиао

<Х1> Гино и Гено: Историја Сертанејо Хавка

<Х2> Увод
<п> Гино и гено су један од најконичнијих парова бразилске земље у земљи. Са преко 40 година каријере освојили су срце публике својим јединственим стилом и нападајућим стиховима. У овом блогу ћемо вам рећи мало о путању ових уметника и како су постали познати као “Сертанејо Хавк”.

<Х2> Порекло Гина и ГЕНО
<п> Гино, чије је право име Гералдо Алвес Дос Сантос, рођен је у Дивинополису, Минас Гераис, 1940. Гено, чије је право име ГенеСио Тоцантинс, рођен је у Сао Себастиао Парадисе, Минас Гераис, 1941. године упознали се у забави Сао Јоао и од тада су почели да певају заједно у баровима и странкама у региону.

<Х2> Национални успех
<п> 1970. године, Гино и Гено бележили су свој први албум, под називом “Долина Сунца”. Албум није био веома истакнут, али Дуо је и даље настојао напорно и пуштајући нове песме. Било је 1989. године, са издавањем албума “Наступи чине”, да су постигли национални успех.

<Х3> Изузетне песме
<п> Једна од најпознатијих песама Гино и Генова је “Бебо на Караи”, која је постала права химна Дуо. Остали хитови укључују “жену која не лети”, “плакала је љубав” и “упркос вама.” Са забавним текстовима и заразним мелодијама освојили су публику свих узраста.

<Х2> Сертанејо Хавк
<п> Надимак “Тхе Сертанејо Хавк” је настао због начина на који су на фази наступили Гино и Гено. Са кожном одећом, капутима и чизмама пренели су слику снаге и аутентичности, карактеристике које су повезане са соколом. Поред тога, пар је такође познат по њиховим енергетским и каризматичним наступима.

<Х2> Легација и препознавање
<п> Кроз своју каријеру, Гино и Гено су добили неколико награда и почасти, укључујући наслов “амбасадори на сеоску музику”. Они су такође одговорни за утицај на многе уметнике жанра и отварање врата за земљу на националном сцени.

<Х2> Закључак
<п> Гино и гено су истинске иконе музике у земљи, са каријером пуном хитова и легије навијача. Својим јединственим стилом и упечатљивим текстовима, освојили су срце јавности и постали познати као “сокола”. Ако не знате рад овог ДУО-а, вреди проверити и очарати ваше песме.