гов.бр ван ваздуха

<х1> гов.бр ван ваздуха

<П> Недавно су многи корисници пријавили проблеме приликом приступа веб локацији ГОВ.БР. Портал, који окупља разне услуге бразилске владе, представља нестабилност и често се не емитује без ваздуха.

<Х2> Технички проблеми

<п> Према информацијама које је издала влада, проблеми су повезани са техничким питањима. Висока потражња за приступом и ограниченом инфраструктуром изазвала је нестабилност система, што резултира падом веб локације.

<п> Поред тога, постоје и извештаји о цибер нападима који циљају ГОВ.бр. Ови напади имају за циљ преоптерећење сервера и спречити приступ корисницима услугама које пружа Влада.

<Х3> Утицаји за кориснике

<п> Недоступност Гов.бр је створила неколико утицаја за кориснике. Они који зависе од услуга које нуде портал, као што су издавање докумената, заказивање јавних услуга и приступ званичним информацијама, штете се.

<п> Поред тога, недостатак приступа ГОВ.бр такође утиче на транспарентност и комуникацију владе са становништвом. Често се важне информације и ажурирања и ажурирања јавних политика не постављају због нестабилности веб локације.

<стронг> усвојене мере

<п> Влада је свесна проблема са којима се суочава Гов.Бр и усвојило мере за њихово решавање. Инвестиције инфраструктуре се раде, чији је циљ повећати капацитет сервера и осигурати стабилност портала.

<п> Поред тога, мере безбедности се спроводе у борби против цибер напада. Влада ради у партнерству са стручњацима за дигиталне безбедности за идентификацију и неутрализацију претњи.

<О ол>
<ЛИ> Инвестиције у инфраструктуру информационе технологије
<ЛИ> Имплементација мера безбедности

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Подаци
<Хх> усвојена мерења


<тди>
<Тр>
<ТД> 10/05/2022
<ТД> Унајмљивање компаније Специјализовано за инфраструктуру сервера

<Тр>
<ТД> 15/05/2022
<ТД> Обављање безбедносних тестова у партнерству са стручњацима

<Тр>
<ТД> 20/05/2022
<ТД> Проширење капацитета сервера


<а хреф = "хттпс: //ввв.гов.бр "> Кликните овде да бисте приступили званичној веб страници ГОВ.бр.

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>

<п> Упркос напорима владе, још увек нема прогнозе за потпуну резолуцију проблема са којима се суочавају ГОВ.бр. У међувремену, важно је да корисници да траже алтернативе за приступ јавним услугама, као што су контактирање телефона или лично похађајући одговорне агенције.

<П> Надамо се да ће ГОВ.Бр ускоро поново радити, осигуравајући приступ грађанима владиним услугама и информацијама.