Зелена књига Нетфлик водич

<Х1> Греен Боок: Водич – Муст -сее Мовие на Нетфлику

<П> Јесте ли чули за филм “Зелена књига: водич”? Ако га нисте гледали, губите филм о филму који је доступан на Нетфлику. На овом блогу разговарајмо о овом невероватном филму који је освојио срце милиона људи широм света.

<Х2> Синопсис

<п> “Зелена књига: водич” је биографски драмски филм који је објављен у 2018. Режија Петер Фаррелли, карактеристика говори о правој причи Тони усана, италијанском америчком заштитом који је ангажован да буде возач познатог црногца Пијаниста Дон Схирлеи током јужне турнеје Сједињених Држава 1960-их.

<п> Заплет се одвија у тренутку означеном расној сегрегацији, где се Тони и Дон суочавају са разним изазовима и предрасудама током читавог путовања. Наслов филма односи се на “Греен Боок”, туристички водич који је навео сигурне установе црним људима током старости расне сегрегације.

<Х2> Улоге и награде

<п> Филм има сјајне наступе Вигго Мортенсен, који игра Тони Лип и Махерсхала Али, који даје живот Дон Схирлеиу. Оба актера су прихватили похвале критике и добили су своје наступе.

<п> “Зелена књига: водич” био је велики јавни и критички погодак, освајајући неколико важних награда. Филм је освојио Осцара за најбољи филм, најбоље подржавајући глумац (Махерсхала Али) и најбољи оригинални скрипт. Поред тога, примио је и Златни глобус у истим категоријама.

<Х2> Друштвени утицај и релевантност

<п> Филм се бави важним питањима као што су расизам, предрасуде и пријатељство. Поновљивањем приче о Тони и Дон, “Греен Боок: водич” чини нас да размишљамо о важности емпатије и поштовања разлика.

Кроз заплет видимо трансформацију ликова и изградњу малокиеног пријатељства. Филм нам показује да је, упркос разликама, могуће је превазићи баријере и градити праве везе.

<Х2> Гледајте Нетфлик сада

<п> Ако нисте гледали овај невероватни филм, не губите више времена! “Зелена књига: Водич” је доступан на Нетфлику и одлична је опција за оне који траже узбудљиву и надахњујућу причу.

<п> искористите прилику да провјерите остале филмове и серије доступне на платформи. Нетфлик нуди разне садржаје за све укусе, од драма до комедија, пролазећи кроз документарне филмове и оригиналне продукције.

<п> Обавезно погледајте “Зелена књига: водич” и набавите емоционалну са овом невероватном причом. Припремите кокице, изаберите удобно место и уживајте у филму!