ГРРФ Шта је

<Х1> ГРРФ: Шта је то и како то функционише?

<п> Водич за прикупљање ФГТС Ресцистори (ГРРФ) је документ који се користи за прикупљање Гаргаљтог фонда за време сервисног времена (ФГТС) у случајевима престанка уговора о раду. У овом блогу ћемо објаснити шта је ГРРФ, како то функционише и шта су његови главни елементи.

<Х2> Шта је ГРРФ?

<п> ГРРФ је документ који је издао ЦАИКСА Ецономица Федерал, одговоран за прикупљање радничких група у случајевима престанка уговора о раду. Користе се и у непоуздању и терминали за завршетак запосленика и послодавца.

<Х3> Како функционира ГРРФ?

<п> да изда ГРРФ, послодавац мора приступити систему друштвеног повезивања ЦАИКСА Ецономица Федерал. У овом систему, он обавештава податке радника, као што је име, ЦПФ, датум уноса и датум престанка, поред износа који се прикупљају од ФГТС-а.

<П> Након завршетка података, систем генерише ГРРФ, који мора да штампа и плаћа послодавац. Плаћање се може извршити у било којој банци или лутрији, у року који је утврдио ЦАИКСА.

<п> Након уплате, послодавац мора да достави копију ГРР-а раднику, као доказ о уплатима ФГТС-а. Поред тога, важно је задржати копију ГРРФ-а за било који будући доказ.

<Х2> ГРРФ елементи

<п> ГРРФ има неколико елемената који се морају правилно испунити како би се осигурало правилно прикупљање ФГТС-а. Неки од ових елемената су:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Име радника: треба да буде обавештен пуно име радника.
<ЛИ> <стронг> ЦПФ: треба да буде обавештен број радника ЦПФ.
<ЛИ> <стронг> Датум пријема: мора бити обавештен датум када је радник примљен.
<ЛИ> <стронг> Прекид датум: мора бити обавештен датум на којем је уговор о раду укинут.
<ЛИ> <стронг> ФГТС вредност: треба да буде обавештен износ који се прикупља са ФГТС-а.

<п> Поред ових елемената, ГРРФ такође има и друга поља, као што су подаци о послодавцу, информације о врсти престанка и фгтс -релираних прорачуна.

<п> Укратко, ГРРФ је суштински документ за прикупљање ФГТ-а у случајевима престанка уговора о раду. Важно је да послодавци и радници буду свјесни рокова и поступака како би се избегли будући проблеми.