Харри Поттер и Цалице из ватре

<Х1> Харри Поттер и поднаслов Фире Цуп

<Х2> Увод
<п> Харри Поттер и пожар Цхалице је четврта књига у чувеној серији књига написала Ј.К. Ровлинг. На овом блогу ћемо разговарати о поднасловској верзији филма заснованог на овој књизи, која је објављена 2005.

<Х2> Синопсис
<п> Филм говори о причи о Харри Поттеру, младом чаробњаку који је у својој четвртој години у Хогвартс ‘Магиц Анд Витцхцрафт Сцхоол. Ове године школа ће угостити турнир Трибуксо, такмичење између три магичне школе. Међутим, нешто чудно дешава се и Харри је изабрано као четврти такмичар, иако је то малолетник. Сада ће се морати суочити са опасним изазовима и откривати истину иза овог догађаја.

<Х2> Улива се
<п> Филм има талентовани одлив, укључујући:
<ул>
<ЛИ> Харри Поттер – Тупиед би Даниел Радцлиффе
<ЛИ> Хермионе Грангер – Интерпретиран од стране Емма Ватсон
<ЛИ> Рон Веаслеи – Тупирање Руперт Гринт
<ЛИ> Циљана Думбледоре – Тумачена од стране Мицхаел Гамбон
<ЛИ> Лорд Волдеморт – Интерпретиран од стране Ралпх Фиеннес

<Х2> Критике
<п> Филм је примио позитивне критике од већине критичара. Похваљено је вршено деловање ливене, специјалне ефекте и верност оригиналне приче. Међутим, неке критике су истакле да је филм могао да буде вернији за књигу, јер су неке важне сцене пресечене или модификоване.

<Х2> Приколица
<ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/3егојп4хх6и" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска плоча;; Слика-ин-Слика"

<Х2> Радиоциознисти
<п> Неке уродности о филму:
<О ол>
<ЛИ> Куп пожара режирао је Мике Невелл.
<ЛИ> То је први филм у серији који се класификује као ПГ-13 (не препоручује се деци испод 13).
<ЛИ> Филм је покренуо више од 896 милиона долара у благајни.

<Х2> Закључак
<п> Харри Поттер и поднаслов Фире Цуп је узбудљив филм који очарава обожаватеље и гледаоце књиге који први пут упознају причу. Са парцелом пуном мистерија и авантура, то је филм који вреди гледати.