Харри Поттер и затвореник Азкабана

<Х1> Харри Поттер и затвореник Азкабана: Чаробна авантура

<Х2> Увод
<п> Ако сте љубитељ Харри Поттера, сигурно сте чули за трећи филм у Саги: “Харри Поттер и заробљеник Азкабана.” У овом блогу ћемо истражити све детаље о овом невероватном филму, од плаца до иза себе – цуриозниес. Спремите се за роњење у чаробни свет Хогвартса!

<Х2> Плац
У “Харри Поттер и Азкабан-у затвореник” Харри се враћа у своју трећу годину у Хогвартсу, али налази се да је опасни затвореник, Сириус Блацк, избегао Азкабанов затвор и тражи га. Док се баве адолесцентним изазовима и мрачним часовима одбране са новим наставником, Ремо Лупине, Харри мора да открије тајне иза прошлости Сириус Блацка и суочи се са сопственим страховима.

<Х2> Иза задњег порочништва
<п> Овај филм је режирао Алфонсо Цуарон и донио је тамније и реалнију атмосферу саге. Поред тога, то је био први филм који има глумца Гари Олдмана као Сириус Блацк, који је постао један од омиљених ликова вентилатора. Соундтрацк састављен од Јована Виллиамса такође је допринело јединственој атмосфери филма.

<Х2> Мишљења и критика
<п> Филм је примио позитивне критике од већине фанова и критичара, хвалећи правцу Алфонса Цуарона, наступи глумаца и верношћу у књигу Ј.К. Ровлинг. Многи сматрају да је “Харри Поттер и затвореник Азкабана” као један од најбољих филмова у Саги.

<Х2> Закључак
<п> “Харри Поттер и Азкабан-ов заробљеник” је узбудљив филм који приближава обожаватеље Сага и они који први пут долазе до Харри Поттер света. Са ангажовањем приче, импресивних специјалних ефеката и незаборавних ликова, овај филм ће сигурно оставити трајну марку у свима који га гледају.

<ФЕАСТЕРЕД СНИППЕТ>
<ВЕРБУЛИНКС>
<Критике>
<Откривен>
<Слика>
<Људи такође питају>
<Лоцал Пацк>
<Панел знања>
<ФАК>
<Новости>
<Пакет слике>
<Видео>
<Феатуред Видео>
<Видео Цароусел>
<ТОП Сториес>
<Рецепти>
<Посао>
<Твиттер>
<Твиттер Цароусел>
<Пронађи резултате на>
<Види резултате о>
<Повезане претраге>
<Адс топ>
<Адс Боттлонд>
<Цароусел>
<Догађаји>
<Хотели пакет>
<Летови>
<Посао>
<Адресс Пацк>
<Повезани производи>
<Популарни производи>
<Куповина Огласи>