понижавајући рог

<Х1> Понизивање рогоње: одраз односа и поштовања

<п> Када је у питању односи, важно је запамтити да је основа било које здраве уније међусобно поштовање. Нажалост, ово се не узима увек у обзир и често видимо ситуације у којима је особа понижава партнер, називајући се “рог” на пејоративно и непоштивање начина.

<Х2> Важност дијалога и емпатије

<П> За везу да буде здраво, од суштинског је значаја да постоји дијалог и емпатија између укључених страна. Помиљотивши свог партнера, да ли је то називајући “Цуцколд” или било који други начин, став који иде против ових основних принципа.

<П> Важно је запамтити да свака особа има своја искуства и искуства и од суштинског је значаја да поштује њихову индивидуалност. Позивање некога “Цуцколд” не поштује њихову причу, њихове емоције и достојанство.

<Х3> Утицај понижења у вези са везама

<п> Помиривши партнера, особа која практикује ову акцију подрива самопоуздање другог и емоционалне безбедности. То може створити циклус непоштовања и повреде, оштећујући однос у целини.

<п> Поред тога, понижење може утицати на самоопослепац да се особа зове “рог”. Она може почети удвостручити себе, испитивање њене способности да буде вољена и поштована.

<стронг> Важност тражења помоћи

<п> Ако пролазите кроз ситуацију у којој вас је партнер непрекидно понижавао, то је неопходно за тражење помоћи. Пар терапије, индивидуална терапија или разговор са пријатељима и поузданој породици могу бити начини да пронађу емоционалну подршку и тражите решења за ситуацију.

<п> Запамтите да нико не заслужује да буде понижен или непоштован у вези. Љубав и поштовање морају бити основа било које здраве уније.

<О ол>
<ЛИ> Потражите професионалну помоћ
<ЛИ> Разговарајте са поузданим људима
<ЛИ> Процијените ситуацију и своје потребе
<ЛИ> Доносите одлуке које су вам боље

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Ресурси за тражење помоћи
<Хх> Контакти


<тди>
<Тр>
<ТД> Пар терапије
<ТД> Име терапеут

<Тр>
<ТД> Појединачна терапија
<ТД> Име терапеут

<Тр>
<ТД> Емоционални центар за подршку
<ТД> Центар телефон


<а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Кликните овде За више информација о здравим и поштовању односа.

<Референце:
<ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска опрема; цлипбоард-врита; / ифраме>