Који је тим кода да позове другу државу

<Х1> Како назвати другу државу користећи Тим Цоде

<п> Ако морате да позовете другу државу користећи Тим кода, овај је чланак за вас. Ево, показаћемо вам како да овај позив постане једноставно и брзо.

<Х2> Корак по корак да позовете другу државу користећи Тим Цоде

<П> Да бисте се повезали са другом државом користећи Тим кода, следите следеће кораке:

<О ол>
<ЛИ> Прво, бирајте Код ТИМ оператера, који је број 41.
<ЛИ> Затим упишите ДДД код града на који желите да позовете. На пример, ако желите да позовете Сао Пауло, ДДД код је 11.
<ЛИ> Након уноса ДДД код, унесите телефонски број особе или компанију коју желите да позовете.
<ЛИ> Коначно, притисните тастер за позивање и причекајте да је тако завршен.

<П> Сећање на то да је важно да на вашем телефону буде доступан салдо да бисте упутили позив. У супротном, можете да напуните телефон пре него што позовете позив.

<Х3> Остали начини за позивање друге државе

<п> Поред коришћења Тим кода, постоје и други начини да се назове друге државе. Можете да користите апликације за гласовне позиве путем Интернета, као што је ВхатсАпп, Скипе или Мессенгер. Ове опције могу бити економичније, посебно ако сте повезани на Ви-Фи мрежу.

<п> Могуће је и позиве на даљину користећи препаид телефонске картице. Ове картице се могу купити на киосцима, продавницама и чак преко Интернета.

<П> Стога, ако морате да позовете другу државу, сада знате како то учинити помоћу Тим кода. Следите горе наведене упутства и искористите прилику да комуницирате са ко сте вам потребни, чак и да је удаљен.

<п> надамо се да је овај чланак био користан за вас. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите свој коментар у наставку. Увек смо спремни да помогнемо!