Минимално доба да буде гувернер

<Х1> Минимална старост да буде гувернера

<п> Када је у питању окупација политичких позиција, постоји неколико захтева и захтеве које кандидати морају да испуне. Једно од најједнословних питања је минимална старост да будете гувернер. У овом чланку ћемо истражити ово питање и разумети која је минимална старост неопходна да преузме став гувернера у различитим земљама.

<Х2> Минимална старост да буде гувернера у Бразилу

<п> У Бразилу, минимална старост за гувернер варира у складу са уставом сваке државе. Генерално, минимално доба је 30 година. Међутим, неке државе имају различите захтеве. На пример, у држави Сао Пауло, минимално доба је 35 година.

<Х3> Минимална старост да буде гувернер у Сједињеним Државама

<п> У Сједињеним Државама, минимално доба гувернера такође варира у зависности од сваке државе. Већина држава захтева да кандидат буде стар најмање 30 година. Међутим, неке државе имају строге захтеве. На пример, у држави Канзас, минимална старост је 35 година.

<стронг> Остале земље

<п> У осталим земљама широм света, минимална старост за гувернер такође варира. На пример, у Немачкој, минимално доба је 40 година. У Француској је 23 године. Већ у Аустралији минимално доба је 18 година.

<О ол>
<ЛИ> Бразил
<ЛИ> Сједињене Државе
<ЛИ> Немачка
<ЛИ> Француска
<ЛИ> Аустралиа

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Држава
<Хх> минимално доба


<тди>
<Тр>
<ТД> Бразил
<ТД> 30 година (варира од државе)

<Тр>
<ТД> Сједињене Државе
<ТД> 30 година (варира од државе)

<Тр>
<ТД> Немачка
<ТД> 40 година

<Тр>
<ТД> Француска
<ТД> 23 године

<Тр>
<ТД> Аустралиа
<ТД> 18 година


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/екампле" ширине = "560" висина = "315" Фререборбидер = "0" Дозволи за дозволу>