Илха да Гигоиа шта да радим

<Х1> Острво Гигоиа: Шта да радите у овом рају скривеном у Рио де Жанеиро

<п> Острво Гигоиа је стварно уточиште усред агитације града Рио де Јанеиро. Смештен у Барра да Тијучи, ово мало острво је савршено одредиште за оне који траже спокој, контакт са активностима природе и на отвореном.

<Х2> Како доћи до острва Гигоиа

<п> да бисте стигли до острва Гигоиа, морате да направите малу посуду са канала Барра да Тијуца. Постоји неколико чамца који ову руту чине и вредност је обично приступачна. Прелаз је брз и пружа прелеп поглед на регион.

<Х2> Шта да радим на острву Гигоиа

<п> Острво Гигоиа нуди неколико опција за слободно време и забаве за посетиоце. Погледајте неке незаконите активности:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Каиакинг риде: Истражите канале острва у изнајмљеном Кајаку. Одличан је начин да у исто време цените пејзаж и вежбање.
<ЛИ> <стронг> Еколошка шетња: Острво има стазе које воде до прелепих плажа и погледа. Прошетајте и уживајте у размишљању о бујној природи.
<ЛИ> <стронг> гастрономија: Гигоиа Исланд има неколико ресторана и барова које нуде разне укусне посуде. Пробајте локалну кухињу и уживајте у пријатним морским тренуцима.
<ЛИ> <стронг> Плаже: острво има смиреност и кристално чисти водене плаже, савршене за опуштање и сунчање. Узми јарам, кретен за сунчање и уживајте у дану на плажи.

<Х2> Радиоциознисти о Гигоиа Исланду

<п> Острво Гигоиа је место препуно прича и радозналости. Погледајте неке занимљиве информације:

<ул>
<ЛИ> <стронг> име порекла: Име “Гигоиа” има аутохтоно порекло и значи “Рио дас гарцас”.
<ЛИ> <стронг> Фисхерман Цоммунити: Острво има заједницу рибара који чува своје традиције и животни стил.
<ЛИ> <стронг> Очување заштите животне средине: Острво Гигоиа део је подручја заштите животне средине Марапенди и има богату биолошку разноликост.

<Х3> Закључак

<п> Острво Гигоиа је истинско скривено благо у Рио де Жанеироу. Са својим предивним плажама, бујна природа и тихом климом, то је савршено место за опуштање и уживање у тренуцима мира. Обавезно посетите овај рај на следећем путовању у чудесни град!