Импира оно што је

<Х1> Иммагиум: Шта је то и како избећи?

<п> Маллет је израз који се користи за описивање недостатка вештине или знања потребних за обављање одређене активности правилно и сигурно. То је један од елемената који чине грађанску одговорност, заједно са занемаривањем и безобзирношћу.

<Х2> Шта је Малпица?

<п> Малденс се може дефинисати као недостатак техничке вештине или специфично знање за обављање одређене активности. Повезано је са недостатком одговарајућег обуке или обуке, што може довести до негативних грешака, несрећа и последица.

<п> На пример, у области здравља, на пример, злоупотреба може се приметити када професионалац прави грешке током хируршког поступка због недостатка искустава или техничких знања. У саобраћају се може препознати злоупотреба када возач нема вештине потребне да се сигурно вози, угрожавајући његов живот и остале.

<Х2> Како избећи злоупотребу?

<П> Да бисте избегли злоупотребу, то је неопходно улагати у одговарајућу обуку и обуку. Важно је стећи техничко и практично знање о активности којој треба извршити, тражећи курсеве, радионице и специјализације у тој области.

<п> Поред тога, од суштинског је значаја да будете у току у најбољој пракси и новим технологијама везаним за дотичну активност. Праћење промена и напретка на тржишту је од суштинског значаја да се избегне застарелост и осигуравање квалитета посла.

<п> Стална пракса је такође основна да би се избегла злоупотреба. Што је више активност, што је вештији и искуснији постаје. Стога је важно посветити време и труд да побољшате потребне вештине.

<Х3> Закључак

<п> Имматиа је елемент који може довести до негативних грешака, незгода и последица у разним областима живота. Да би се избегла, од суштинског је значаја да се улагали у обуку, обуку и сталну праксу. Потрага за знањем и сталним ажурирањем од суштинског је значаја за осигурање квалитета и безбедности обављених активности.