Испиши ЦНПЈ

<Х1> Како да штампате ЦНПЈ

Ако требате да штампате ЦНПЈ своје компаније или друге компаније, постоје неке могућности за обављање овог поступка. У овом чланку ћемо вам показати како то учинити једноставно и брзо.

<Х2> 1. корак: Приступите веб локацији ИРС

<П> Да бисте исписали ЦНПЈ, први корак је приступ ИРС веб локацији. То можете учинити тако што ћете уписати “ИРС” у вашој траци за претрагу прегледача или директно приступити адреси <а хреф = "хттпс: //ввв.рецеита.ецономиа.гов.бр/ "> ввв.рецеита.ецономиа.гов. Бр < / а>.

<Х2> 2. корак: Приступите ЦНПЈ сервису упита

<п> на веб локацији ИРС потражите ЦНПЈ консултантске услуге. Генерално, налази се у одељку “Услуге” или “Цонсултатион”. Кликните ову опцију да бисте наставили.

<Х2> Корак 3: Унесите тражене податке

<П> На страници ЦНПЈ упита, морат ћете унети потребне податке да бисте извршили претрагу. Генерално, тражени су ЦНПЈ број или име компаније. Исправно попуните ове информације и кликните на “Види”.

<Х2> Корак 4: Прегледајте и одштампајте ЦНПЈ

<п> Након консултација моћи ћете да прегледате ЦНПЈ податке на екрану. Да бисте исписали, праведно право -клик и изаберите опцију “Штампање” или користите пречицу “Цтрл + П” пречица на тастатури. Изаберите жељене поставке штампања и кликните на “Принт”.

<п> Спремни! Сада знате како да штампате ЦНПЈ једноставно и брзо. Запамтите да је ЦНПЈ важан документ за ваше пословање, зато га увек ажурирате и на сигурном месту.