Улазнице за САМБА школску параду 2023

<Х1> Улазнице за САМБА школе Параде 2023

<п> Парада школа Самба један је од најочекијенијих догађаја године, посебно у Рио де Жанеиру. Хиљаде људи окупља да присуствују представама удружења, које одушевљавају своје кореографије, фантазије и парцеле.

<Х2> Како набавити карте?

<п> Да бисте осигурали своје место у овој емисији, унапред морате да купите карте. Постоји неколико начина за куповину улазница за САМБА школску параду 2023:

<О ол>
<ЛИ> путем званичне веб странице догађаја;
<ЛИ> у овлашћеним продајним местима;
<ЛИ> у специјализованим туристичким агенцијама;
<ЛИ> на физичким картама које се налазе у самбадромима.

<п> Важно је бити свјестан датума продаје и цена улазница, који могу да се разликују у складу са одабраним сектором. Карте се често репродукују, па се препоручује да се унапред купује.

<Х3> Сектори и цене

<п> СамбаДроме је подељен у секторе који нуде различите погледе на параду. Цене улазница такође се разликују у зависности од одабраног сектора. Сектори који су најближи стази су обично скупљи, док даљи сектори повољније цене.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Сектор
<Хх> Цена


<тди>
<Тр>
<ТД> Сектор 1
<ТД> Р $ 500,00

<Тр>
<ТД> Сектор 2
<ТД> Р $ 400,00

<Тр>
<ТД> Сектор 3
<ТД> Р $ 300,00

<Тр>
<ТД> Сектор 4
<ТД> Р $ 200,00


<п> Поред сектора, могуће је и изабрати између трибина, ребара и кабина. Свака опција нуди другачије искуство током параде.

<а хреф = "реф"> Кликните овде да проверите пуни сто сектора и цена.

<Х2> Остале важне информације

<п> Важно је рано доћи до самбадроме да би се осигурало добро место. Парада обично почиње око 21 сат, али препоручује се унапред да избјегне редове и осигуравају добар поглед на емисију.

<П> Такође је важно да се распитате о правилима приступа самбадром, попут дозвољених и забрањених предмета, како би се избегло укључивање на улазу.

<Х2> Закључак

<п> Парада школа Самба је обавезан догађај за оне који воле карневалску и бразилску културу. Унапред стицање карте је пресудно за осигурање вашег присуства у овом јединственом спектаклу. Не пропустите прилику да доживите сву магију и емоцију параде Самба школа 2023!