иПхоне само до 80 шта да ради

<Х1> иПхоне само до 80% – шта да ради?

<п> Ако имате иПхоне и суочите се са проблемом да то само доноси 80%, не брините, нисте сами. Многи корисници су пријавили ово питање и постоји нека решења која можете покушати да решите проблем.

<Х2> Проверите кабл и адаптер

<п> Пре него што започнете истражујући друге могуће узроке, проверите да ли је кабл и адаптер који користите да бисте учитали иПхоне у добром стању. Оштећене каблове или неисправни адаптери могу изазвати проблеме са учитавањем.

<Х2> Очистите конектор за оптерећење

<п> ИПхоне конектор за учитавање може током времена акумулирати прљавштину и крхотине, што може ометати поступак утовара. Користите чачкалицу или четкицу за зубе или четкицу за четкице за пажљиво очистите конектор за оптерећење и уклоните било које прљавштине или крхотине.

<Х2> Поново покрените иПхоне

<п> Понекад поновно покретање иПхоне-а може да реши проблеме са оптерећењем. Притисните и држите тастер за укључивање / искључивање док се на екрану не појави клизна контрола “искључивање”. Померите контролу да бисте искључили иПхоне, а затим притисните и држите дугме Укључивање / искључивање док се Аппле логотип не појави на екрану.

<Х2> Ажурирај иПхоне софтвер

<п> Јабука често покреће ажурирање софтвера који исправљају познате проблеме. Проверите да ли постоје ажурирања за ваш иПхоне и инсталирајте их ако је потребно. Ово може да реши проблеме са учитавањем.

<Х2> Вратите фабричке поставке

<п> Ако сва остала решења не успевају да покушате да вратите фабричке поставке иПхоне-а. Не заборавите да направите резервну копију свих ваших података пре него што наставите, јер ће ова акција избрисати све податке са вашег уређаја. Да бисте вратили фабричке поставке, идите на Подешавања> Опште> Редефинар> Избриши сав садржај и подешавања.

<п> Ако ниједна од ових решења не реши проблем вашег иПхоне-а само до 80%, можда ћете морати да контактирате Аппле-ову подршку или посетите овлашћену продавницу за додатну помоћ.