Исадора Помпео твоја љубав

<Х1> Исадора Помпео: Ваша љубав

<Х2> Увод
<п> Исадора Помпео је бразилски Јеванђански певач који је последњих година стекао истакнуто са својим песмама обожавања и похвале. Један од његових највећих хитова је песма “Ваша љубав”, која је додирнула срца хиљада људи широм света.

<Х2> Порука “Ваша љубав”
<п> Песма “Ваша љубав” говори о Божјој безусловној љубави према нама. Кроз текстове, Исадора Помпео нас подсећа да без обзира на то што смо учинили или ко смо, љубав према Божјој је у стању да досегне и трансформише наше животе.

<Х3> Писмо “ваше љубави”
<п> <стронг> “твоја љубав”
<п> Не заслужујем вашу љубав
<п> Али још увек ме волиш
<п> Не заслужујем вашу милост
<п> али ипак сте ме спасили
<п> Не заслужујем ваш опроштај
<п> али још увек ми опростите
<п> Не заслужујем ваш мир
<п> Али ипак си ме ипак смирио

<Х2> Утицај “Ваша љубав”
<п> Песма “Ваша љубав” одиграла је многе животе широм света. Ваша порука наде и љубави била је удобност за оне који пролазе кроз тешка времена и морају да осећају Божју љубав у свом животу.

<Х2> Препознавање и награде
<п> “Ваша љубав” је номинована и додељена у разним категоријама музике Еванђеље. Песма је била истакнута у наградама као што су Обећања Трофеја и латинична грама, консолидација Исадоре Помпеа као једног од главних главних гласова савремене еванђељене музике.

<Х2> Закључак
<п> “Ваша љубав” је песма која нас подсећа на Божју безусловну љубав према нама. Кроз глас Исадоре Помпео-а позвани смо да размишљамо о величини ове љубави и тражи дубљу везу са Створитељем. Нека ова песма и даље игра срца и претвори живи широм света.