Која је потрошња С10 Флек

<Х1> Која је потрошња С10 Флек?

<п> Цхевролет С10 је један од најпопуларнијих камиона на бразилском тржишту. Са неколико опција моторизације, једна од доступних верзија је С10 Флек, која нуди могућност испоруке и бензина и етанола.

<Х2> С10 Флек моторизација

<п> С10 Флек је опремљен са 2,5-литарских четири -цилиндара, који може да испоручи до 206 коњских снага. Ова верзија преузимања има директни систем за убризгавање горива и хладни покретан систем, осигуравајући добре перформансе и једноставност почетка у било којем стању.

<Х3> С10 Флек потрошња

<п> Потрошња горива возила може се разликовати у зависности од неколико фактора, као што су стил вожње, врста руте и саобраћајних услова. У случају С10 Флек, под утицајем и потрошња која се користи врста горива.

Према подацима који су издали Цхевролет, С10 Флек може да направи у просеку 7,6 км / л у граду са етанолом и 11,2 км / л на путу са етанолом. Већ са бензином, просечна потрошња је 10,9 км / Л у граду и 15,8 км / Л на путу.

<п> Важно је напоменути да су ове вредности само просечне и могу се разликовати у складу са условима коришћења. Поред тога, потрошња се такође може под утицајем тежине терета и употребом додатака који повећавају аеродинамички превлачење.

<Х2> Савети за уштеду горива на С10 Флек

<п> Ако желите да уштедите гориво на С10 Флек, неки савети вам могу помоћи:

<О ол>
<ЛИ> Настави одржавање до данас: Извршите периодичне рецензије и промене филтера и уља како је препоручио произвођач може да обезбеди боље перформансе и нижу потрошњу.
<ЛИ> Избегавајте нагле убрзања: убрзавање глатко и постепено помаже уштедјети гориво.
<ЛИ> Користите клима уређај са умереном: употреба клима уређаја може повећати потрошњу горива, зато га користите само ако је то потребно.
<ЛИ> Избегавајте да се пуњење непотребне тежине: то више тежине возило се пуни, то је већа потрошња горива. Стога, избегавајте да носите непотребне предмете у канти.
<ЛИ> Планирајте своје путовање: Избегавање загушења и одабир ефикаснијих рута може помоћи у спашавању горива.

<П> Слиједите ове савете и максимално искористите потрошњу вашег С10 Флек!