ИВВБ11 Шта је

<Х1> Шта је ИВВБ11?

<п> ИВВБ11 је преговарачки инвестициони фонд на бразилској берзи, познатој као ЕТФ (Берзи трговачки фонд). Састоји се од разноврсног портфеља међународних средстава, посебно акција компанија наведених у Сједињеним Државама.

<Х2> Како функционира ИВВБ11?

<п> ИВВБ11 реплицира перформансе С ​​& П 500 индекса, што је један од главних показатеља америчког берзе. То значи да инвестирањем у ИВВБ11, индиректно се инвестирате у корпу залиха од највећих компанија у Сједињеним Државама.

<п> Овај фонд се преговара на бразилској берзи, као и акцији. Стога можете купити и продати квоте ИВВБ11 током радног времена на тржишту.

<Х3> Које су предности улагања у ИВВБ11?

<п> Улагање у ИВВБ11 може донети неке предности бразилским инвеститорима. Неки од њих су:

<О ол>
<ЛИ> Међународна диверзификација: Улагањем у ИВВБ11, диверзирате свој портфељ са међународним средствима, смањујући изложеност бразилском тржишту;
<ЛИ> Приступ великим компанијама: ИВВБ11 омогућава вам да улажете у компаније као што су Аппле, Мицрософт, Амазон, између осталог, који су лидери у својим секторима;
<ЛИ> Једноставно преговарање: Преговарано на бразилску берзу, ИВВБ11 нуди једноставност куповине и продаје, без потребе да се отвори рачун у међународном брокеру;
<ЛИ> Нижи трошак: Улагање у ИВВБ11 може бити јефтиније од улагања директно у америчке акције, јер вам се не мора бавити девизним курсевима и притвором у иностранству.

<стронг> Важно је напоменути да улагање у инвестиционе фондове укључује ризике и увек се препоручује тражити смернице специјализованог стручњака пре него што донесе било какву одлуку о инвестирању.

<П> За више информација о ИВВБ11, можете да се обратите веб локацији Б3, бразилску берзу или контактирајте брокер вредности.

<а хреф = "хттпс: //ввв.б3.цом.бр/ен_бр/продуцтс-е-сервицос/негоциацао/ренда-вариавел/етф/етф.хтм"> Референца

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>