Јацк Рецхварс – последњи снимак

<Х1> Јацк Цхапсерс – Последњи снимак

<Х2> Увод
<п> Јацк Цхацкер – Последњи снимак је акциони филм који је објављен у 2012. години, заснован на књизи Лее Цхилд “Један снимак”. Филм је у главној улози Том Првожарно у главној улози и говори причу о некадашњем дисејском диселансу војне војне Јацка, који се умеша у истрагу елитног стрелца.

<Х2> Синопсис
<п> Филм се одвија у малом америчком граду, где насумично убија елитни стрелац пет људи. Главни осумњичени је бивши војни човек по имену Јамес Барр, који је брзо ухапшен. Међутим, он инсистира на својој невиности и тражи помоћ Јацка, бившег војног истражитеља.

<Х2> развој парцеле
<п> Јацк Рецхвар почиње да истражује случај и убрзо открива да постоји више него што се појављује. Он наиђе на завету која укључује корумпиране политичаре и моћну групу криминалаца. Испорука се мора борити против свих препрека да би се доказао невиност Барра и открива истину иза убистава.

<Х2> лијевање и ликови
<п> Филм има талентовани одлив, укључујући:
<ул>
<ЛИ> Том Цруисе АС Јацк Реалдер
<ЛИ> Росамунд Пике АС Хелен Родин
<ЛИ> Рицхард Јенкинс као Алек Родин
<ЛИ> Давид Оиелово АС Емерсон
<ли> Вернер Херзог АС ЗЕЦ

<Х2> Рецепција и критика
<п> Јацк Рецхоресс – Последњи снимак је добио мешовиту критику стручњака. Неки су похвалили перформансе Том Цруисе-а и добро–хореографираних акционих сцена, док су други критиковали предвидљиви скрипту и недостатак дубине у ликовима. Међутим, филм је био погодак у кутији, подиже више од 218 милиона долара широм света.

<Х2> Закључак
<п> Јацк Рецхер – Последњи снимак је узбудљив акциони филм који држи гледаоце на врху столице. Помоћу парцеле пуне завоја и узбудљивих сцена акције, филм је одлична опција за љубитеље жанра. Ако волите истраживачке и суспензивне филмове, будите сигурни да провјерите Јацк Цхапсерс – последњи снимак.