Вечера за цивилну венчање Шта служити

<Х1> Вечера за цивилну венчање: Шта служити?

<п> Када је у питању цивилни брак, прослава је често интиментанија и неформална од традиционалног брака. Међутим, то не значи да храна не би требало да буде укусна и незаборавна. На овом блогу ћемо разговарати о неким опцијама менија за вечеру за цивилну венчање и како да овај тренутак буде специјалан.

<Х2> Опције менија

<п> Постоји неколико опција менија за вечеру за цивилну венчање. Све зависи од стила пара и броја гостију. Ево неких сугестија:

<Х3> 1. Храна за прсте на бази шведског стола

<п> практична и опуштена опција је понудити шведски сто на храну. То омогућава гостима да испробају разне суђе у мањим деловима. Можете да укључите мини куише, пилећи натезе, брускуте, мини сендвиче и још много тога. Проверите да ли имате вегетаријанске и веганске опције да бисте упознали све укусе.

<Х3> 2 Дегустацијски мени

<п> Ако желите да понудите рафинираније гастрономско искуство, мени за дегустацију може бити савршен избор. У овом формату, гости се послужују са малим деловима разних јела, омогућавајући им да испробају разне укусе. Можете да укључите јела као што су козице са роштиља, рижотос, филе Мигнон са сосом од црвеног вина и софистицираним десертима.

<Х3> 3. Међународна храна за храну

<п> Забавна опција која задовољава све непце је постављање међународне прехрамбене станице. Можете да понудите типична јела из различитих земаља, као што су мексички клубови, јапански суши, италијанска тјестенина и индијски цурри. Ова опција омогућава гостима да одаберу своје омиљене суђе и испробавају нове укусе.

<Х2> Декорација и животна средина

<п> Поред менија, украшавање и животна средина су такође важни за стварање посебне атмосфере за вечеру за цивилну венчање. Ево неких савета:

<стронг> – Декорација:
<п> Користите цвеће и свеће за стварање романтичног окружења. Изаберите боје које одговарају личности парова и стилу венчања.

<стронг> – Слатки сто:
<п> Монтирајте таблицу слаткиша са различитим опцијама десерта као што су Цупцакес, бригадеирос, макарони и пите. Ово ће одушевити гостима и вечерати још посебније.

<стронг> – Музика:
<П> Изаберите листу репродукције са песмама које имају значење за пар. Ово ће створити пријатну и персонализовану атмосферу.

<Х2> Коначна разматрања

<п> ДУГА ЗА ГРАДСКУ БРАКУ може бити интимна и посебна прилика. Када бирате мени и украс, узмите у обзир стил пара и број гостију. Запамтите да је најважније да се прослави љубав и јединство, без обзира на формат церемоније. Надамо се да је овај блог пружио неке идеје и надахне да би ваше вечере у вези са цивилним венчањем учинило незаборавним.