Јингле Белл Јингле Белл је била готова

<Х1> Јингле Белл Јингле Белл је била преко папира

<Х2> Чести проблем на празницима

<п> који никада није доживео ситуацију да буде узбуђена да омота божићне поклоне и одједном схвати да је улога поклона готова? То је повратак који се може догодити било коме, али не брините, ту смо да вам помогнемо да решимо овај проблем креативно и економично.

<Х3> 1. Поновна употреба старе поклон папире

<п> Једноставна и одржива опција је да поново употребите старе поклон папире. Често су ове улоге и даље у добром стању и могу се поново користити. Поред штедње новца, доприносећете смањењу отпада.

<Х3> 2 Урадите то сами

<п> Још једна алтернатива је да се руке упрте и креирате сопствену улогу као поклон. Користите материјале као што су новине, часописи, папирне кесе, тканине и чак смеђи папир. Отпустите своју креативност и створите јединствено и персонализовано замотање.

<Х3> 3. Одлучите се за алтернативно паковање

<п> Поред традиционалне поклон улоге, постоји неколико алтернативних опција амбалаже које га могу заменити. Користите картонске кутије, стаклене стакленке, тканине, између осталог. Ове паковање се могу поново користити и дати посебан додир на ваше поклоне.

<Х2> Закључак

<П> Завршетак улоге као поклона може бити повратак, али са мало креативности можете да се обратите овом ситуацијом. Поновите старе папире, урадите то сами или се одлучите за алтернативно паковање. Важно је да то не дозволи да узнемирава вашу прославу. Желимо вам свима сретан Божић и нека поклони буду умотани са великом наклоношћу и креативношћу!