Игре за рад абецеде

<Х1> Игре за рад абецеде

<Х2> Увод
<п> Абецедно учење је основни корак у образовању раног детињства. Да бисте овај процес учинили више забавнијим и ангажовањем, постоји неколико утакмица које се могу користити. У овом чланку ћемо представити неке опције игара да бисмо радили абецеду на разибан и ефикасан начин.

<Х2> Меморија игра
<п> Меморијска игра је одлична опција за препознавање радних слова. За то можете да креирате картице са словима абецеде у дупликату. Прођите карте и одложите их. Играчи би требало да претворе две карте у исто време, покушавајући да пронађу парове писама. Циљ је пронаћи све парове у најкраћем могућем року.

<Х2> Ворлд Хунт
<п> Валкворм је игра која подстиче потрагу за словима абецеде усред заплета писама. Речи речи једноставним речима можете да креирате као што су “Дом”, “Балл”, “Мачка”, између осталог. Играчи морају пронаћи слова која чине речи, циркулишу их оловком или оловком. Ова игра помаже да реши ред слова и идентификује различите облике сваког.

<Х2> ПУСЛЕ ПУЗЗЛЕ
<П> ПИСМО ПИСМА ЈЕ АКТИВНОСТ КОЈЕ СТИСУЈТЕ ПРИЗНАЊЕ КООРГАЦИЈЕ МОТОРА И ПИСМА. Можете да креирате слагалицу са словима абецеде, исеците их у комаде и мешање. Играчи би требали поставити загонетку, правилно постављати слова. Ова активност је одлична за постављање редоследа слова и идентификовање облика сваког.

<Х2> Игра ФОРЦА
<п> Галлов игра је забавна опција за рад на препознавању писама и формирању речи. Због тога можете нацртати силу на папир и изабрати реч коју треба погодити. Играчи би требали покушати да погодују слова речи попуњавањем одговарајућих простора. Сваком погрешном словом један део тела лутке је увучен у висини. Циљ је погодити реч пре него што је лутка завршена.

<Х2> Закључак
<п> Игре су забавне и ефикасније начин да се абецеда ради са децом. Поред стимулисања учења слова, они такође развијају вештине као што су координација мотора и концентрације. Испробајте ове опције игре и учините процес учења абецеде занимљивији и ангажованији.