Јорнал О Време бетима

<Х1> Бети тиме Лист

<п> Новине о темпо де Бетим је локално комуникационо возило које има за циљ да информише становништво о догађајима града и региона. Са тимом новинара посвећених и посвећеним истини о информацијама, листа се истичу за њен кредибилитет и непристрасност.

<Х2> Локалне вести

<п> Новине о Темпо де Бетим доноси дневне вести које обухватају различите теме, попут политике, економије, културе, спорта и забаве. Читаоци могу бити у току о догађајима града и региона, као и приступ посебним извештајима и ексклузивним интервјуима.

<Х3> Колумнисти

<п> Поред вести, лист о темпо де бетим има тим реномираних колумниста који доносе анализу и мишљења о најразличитијим субјектима. Читаоци могу да провере ступце о политици, економији, здрављу, образовању, између осталих тема јавног интереса.

<стронг> Новинарско истраживање

Новине о Темпо де Бетим такође се истиче за своје истражне извештаје, који имају за циљ да открију важна питања друштву. Новинарски тим врши темељни рад на проналажењу и претраживању информација, обезбеђивање квалитета и релевантности објављених чланака.

<Спан> ангажовање са заједницом

<п> Новине о времену у БЕТИМ-у ангажовање са заједницом и настоји да буде присутан у главним догађајима и догађајима града. Поред тога, новина промовишу друштвене акције и подстиче учешће читалаца, путем анкета и размака за слање предлога и критике.

<О ол>
<ЛИ> Локалне вести
<ЛИ> Колумнисти
<ЛИ> Новинарско истраживање
<ЛИ> Ангажовање са заједницом

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Новости
<Хх> Колумнисти
<Хх> Истрага
<Хх> Ангажовање


<тди>
<Тр>
<ТД> Политика
<ТД> Економија
<ТД> Култура
<ТД> Спортска спортова

<Тр>
<ТД> Здравље
<ТД> Образовање
<ТД> Технологија
<ТД> Забава


<а хреф = "хттпс: //ввв.отемпо.цом.бр/бетим"> Посетите веб страницу новина о темпо де бетим

<Реф> Извор: О Темпо де Бетим Новине