Јосеи Велс о Закон о храни

<Х1> Јосеи Велс: ван закона

<Х2> Увод
<п> Јосеи Валес: Оутлав је западни филм који је објављен 1976. године, усмерен и удруживање Цлинт Еаствоод. Функција филм говори о бившем конфедерационом војника који тражи освету након што је његова породица брутално убијена током америчког грађанског рата.

<Х2> Синопсис
<п> Филм се одвија у постционалном периоду, где је Јосеи Велс, који је играо Цлинт Еаствоод, мирни фармер Миссоури. Међутим, ваш живот се драматично мења када група војника синдиката напада вашу имовину, убија вашу жену и сину и запали ваш дом.
<п> Са осветом, Велс се придружује групи конфедерацијских герилаца и тражи од одговорних за масакр његове породице. Током свог путовања постаје одметник, које су и водили и синдикални војници и група ловаца награде.

<Х2> ливење и производња
<п> Филм је био усмерен и произвео Цлинт Еаствоод, који је такође глумио као главни јунак. Поред Еаствоода, лива има Сандра Лоцке, шеф Дан Георге, Билл МцКиннеи, између осталих.

<Х2> Рецепција и заоставштина
<п> Јосеи Велс: Образац је добро примљен од стране критичара и јавности, сматрајући се једним од најбољих Фароесте филмова 1970-их. Цлинт Еаствоод-ове перформансе је хваљена, као и правац и скрипта филма.
<п> Функција играча је такође оставила трајна заоставштина у западном жанру, у утицају на неколико каснијих продукција. Историја освете и откуп Јосеја Валес још увек се сећа као један од најконичнијих биоскопа.

<Х2> Радиоциознисти
<О ол>
<ЛИ> Филм је заснован на књизи “Отишао у Тексас” написала Форрест Цартер.
<ЛИ> Цлинт Еаствоод у почетку ме није занимало да усмеравам филм, али на крају преузео првог повлачења директора.
<ЛИ> Име “Јосеи Валес” је инспирисан прави америчким грађанским ратним ликом, Виллиам Куантрилл.

<Х2> Закључак
<п> Јосеи Валес: Оутлав је западни филм који је означио епоху, доносећи узбудљиву причу о освети и искупљењу. Сјајно деловањем Цлинта Еаствоод-а и беспрекорног смера, играни филм је постао класик жанра и још увек се цени фанови филма до данас.