Кардасхиан О Ј Симпсон

<Х1> Контроверза која укључује Кардасхианс и О.Ј. Симпсон

<Х2> Увод
<п> Кардасхианс су једно од данашњих најпознатијих и контроверзних породица. Својим порастом славе кроз стварност показују “Трчујући се са Кардашијанима”, постали су познати јавне личности широм света. Међутим, пре него што су постали познати, Кардашијанци су били укључени у полемику која их је назвала једном од најпознатијих кривичних случајева у историји Сједињених Држава: О.Ј. Симпсон је суђење.

<Х2> Случај о.ј. Симпсон
<п> о.ј. Симпсон је био познати фудбалер и глумац који је постао центар једног од највиших медијских испитивања у историји. 1994. године оптужен је да је убио своју бившу супругу, Ницоле Бровн Симпсон и његов пријатељ Роналда Голдман. О.Ј. Симпсонов суђење је емитовано уживо на телевизији и привукао је пажњу милион људи широм света.

<Х3> Веза са Кардашијанима
Веза између Кардашијаца и О.Ј. Симпсона потиче од чињенице да је породични патријарх, Роберт Кардасхиан, био близак пријатељ Симпсона. Роберт Кардасхиан је био успешан адвокат и био је члан одбрамбеног тима О.Ј. Симпсона током суђења. Његова бивша супруга, Крис Јеннер, такође је била блиски пријатељ Ницоле Бровн Симпсон.

<п> Током суђења, Роберт Кардашијан је стекао истакнутост у медијима за своју оданост О.Ј. Симпсону. У више наврата га је видео са Симпсоном и чак и прочитао писмо написао Симпсон на штампу. Ова изложба медија помогла је покретањем Кардашијске породице ФАМА, поплочавајући пут до успеха који су касније постигли.

<Х2> Утицај на породицу Кардасхиан
<п> Учешће Роберта Кардасхиана у О.Ј. Симпсоново суђење имало је трајан утицај на породицу Кардасхиан. Након суђења, породица је постала стална фигура у медијима и на крају је добила своју сопствену реализују схов, “одржавање са Кардашијанима”. Програм је постао тренутни погодак и катапултиран Кардашијанци за светску славу.

<Х2> Закључак
<п> Полемику која укључује Кардасхианс и О.Ј. Симпсон је важно поглавље у породичној историји. Повезивање са О.Ј. СИМПСОН футролом помогао је покренути Кардашијанске да славе и успостави свој положај као једног данашњих најбољих и најприверверзних породица. Иако је случај био контроверзан и трагичан, имао је и значајан утицај на животе Кардасхијанца и каријеру за успех.