Шта је Сједињене Државе ДДД

<Х1> Шта су Сједињене Државе ДДД?

<п> Када морамо да направимо међународну везу, важно је знати ДДД код (директно бирање дистанцирања земље коју зовемо. У случају Сједињених Држава ДДД је број 1.

<Х2> Како ДДД ради у Сједињеним Државама?

<П> У телефонском систему Сједињених Држава ДДД се користи за идентификацију дуготрајних позива у земљи. Код 1 се користи пре позивног броја (позивни број) и телефонски број.

<Х3> Пример везе са Сједињеним Државама:

<П> Да бисте упутили позив у Сједињене Државе, морате да позовете следећи број:

<О ол>
<ЛИ> 1 – ДДД код Сједињених Држава
<ЛИ> Површински код – Позивни број региона на који се повезујете
<ЛИ> Телефонски број – Телефонски број који желите да позовете

<п> на пример, ако желите да позовете телефонски број у Њујорку, који има подручје 212 код, требало би да бирате: 1-212-кккккк.

<Х2> Остале важне информације о позивима у Сједињене Државе:

<п> <стронг> Интернатионал префикс: Да бисте направили међународну везу са Сједињеним Државама, међународни префикс у вашој земљи је потребан пре ДДД кода. У случају Бразила, међународни префикс је 00.

<п> <стронг> тарифе: Стопе међународних позива могу се разликовати у складу са коришћеним телефонским оператором. Важно је да проверите стопе пре успостављања везе.

<п> <стронг> Радно време: Важно је размотрити америчку временску зону приликом позива. Проверите локално време пре упућивања позива.

<п> <стронг> Телефонски оператери: Постоји неколико телефонских оператера који нуде међународне позиве у Сједињене Државе. Претражите и одаберите најбољу опцију за вас.

<п> <стронг> алтернативе комуникације: Поред телефонских позива, постоје и други начини за комуникацију са људима у Сједињеним Државама, као што су апликације за слање порука, друштвене мреже и видео снимак.

<п> <стронг> Додатне информације: За више информација о међународним позивима за Сједињене Државе погледајте веб страницу вашег телефона или контактирајте корисничку службу.

<п> Надамо се да ће овај чланак разјаснити ваше сумње у ДДД Сједињених Држава. Ако имате више питања, оставите у коментарима у наставку!