Зелени фењерни филм

<Х1> Греен Лантерн: филм

<п> Зелена лампица је један од најсавременијих суперхероја ДЦ Стрипове. Стекао је популарност кроз стрипове и такође имао адаптацију за кино, под називом “Греен Лантерн: Тхе Мовие”. На овом блогу ћемо истражити све о овом филму и елементима који га чине посебним.

<Х2> ПЛИ

<п> Филм говори о причи о Хал Јордану, тест пилоту који је изабран да постане следећа зелена батерија, припадник интергалактичке полиције познате као зелене трупе зелене лампице. Хал прима прстен за напајање који му даје изванредне вештине, али треба да се суочи са својим страховима и несигурностима да постане прави херој.

<Х2> Улива се

<п> У главној улози, имамо Риан Реинолдс који играју Хал Јордан / Греен Лантерн. Лијевање такође садржи Цлаке Ливели, као што је Царол Феррис, Марк Стронг као Синестро, Петер Сарсгаард, као и Хектор Хаммонд, између осталих талентованих глумаца.

<Х2> Критике

<п> Филм је добио мешовиту критику критичара и јавности. Неки похвалили визуелне ефекте и акције, док су други сматрали да су заплет слабим и карактеризацију ликова мало развијених. Међутим, важно је нагласити да свака особа има своје мишљење и важи за гледање филма и формира своје сопствено мишљење.

<Х2> Радиоциознисти

<п> Неке уродности о “зеленом фењеру: филм”:

<О ол>
<ЛИ> Филм је објављен у 2011. години и режирао је Мартин Цампбелл.
<ЛИ> Упркос негативним критикама, филм је подигао више од 219 милиона долара у благајни.
<ЛИ> Планирано је редослед филма, али због очекиваних перформанси који се очекује, пројекат је отказан.

<Х2> Закључак

<п> “Зелени фењер: филм” можда није био велики погодак, али то је још увек важан део приче лика у позориштима. Ако сте љубитељ суперхероја или су заинтересовани да знате више о зеленој батерији, вриједи проверити филм и извлачити властите закључке.